19 Σεπ 2008

Συνεχίζουμε τον αγώνα - Γενική Συνέλευση την Δευτέρα 22/9/2008 στο ισόγειο της Εταιρίας μας

Συνάδελφοι,

Η χθεσινή κινητοποίηση του Συλλόγου ήταν απόλυτα επιτυχημένη. Ξεκινώντας από την έδρα της Εταιρίας μας οι εργαζόμενοι ένωσαν τη φωνή τους με τους συνταξιούχους της Εταιρίας μας στο Σύνταγμα και όλοι μαζί, πάνω από 1000 άτομα στην πλατεία Κοτζιά έξω από την ΕΤΕ, διατράνωσαν το αίτημά για τη μη πώληση της Εταιρίας μας.

Με πανό, καπέλα, σφυρίχτρες, τηλεβόες το σύνθημα ξεχύθηκε ενωμένο και έφτασε με ψήφισμα στη Διοίκηση της Ε.Τ.Ε.: "Δεν πουλιέται η Εθνική!".

Αποφάσεων συνέχεια λοιπόν, τη Δευτέρα 22 Σεπτέμβρη 2008, όπου καλούμαστε όλοι σε Γενική Συνέλευση στις 14:00 στο ισόγειο της Εταιρίας μας για να αποφασίσουμε τη συνέχιση των κινητοποιήσεών μας.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

Συναδελφικά
Το Δ.Σ.

ΥΓ: Το Δ.Σ. θέλει να καλέσει τους ελάχιστους συναδέλφους που επέλεξαν να πιούν τον καφέ τους σπίτι και δεν συμμετείχαν στην συγκέντρωση του Συλλόγου, την επόμενη φορά να είναι μαζί με το σύνολο σχεδόν των εργαζομένων στον αγώνα που όλοι μαζί δίνουμε για την σωτηρία της Εταιρίας μας. Παράλληλα όμως θέλει να ευχαριστήσει τους συναδέλφους από την Περιφέρεια που ήρθαν για να συμμετάσχουν στην κινητοποίησή μας.