26 Σεπ 2008

Στάση εργασίας την Τρίτη 30/9 απο τις 12 το μεσημέρι και 24ωρη απεργία την Τετάρτη 1/10

Συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου στη σημερινή του συνεδρίαση ομόφωνα αποφάσισε να προκηρύξει στάση εργασίας την Τρίτη 30 Σεπτέμβρη από τις 12 το μεσημέρι και 24ωρη απεργία την Τετάρτη 1 Οκτώβρη 2008.

Η αρχική σκέψη του Συλλόγου ήταν για δυο 24ωρες απεργίες στις 30/9 και 1/10. Η πρόταση όμως για 24ωρη απεργία την Τρίτη μετατράπηκε σε στάση εργασίας γιατί το Δ.Σ του Συλλόγου εκτίμησε ότι πρέπει να δοθεί η δυνατότητα στους ασφαλιστές να φέρουν μέχρι το πρωί της Τρίτης τις νέες αιτήσεις και να εξυπηρετηθούν με αυτό τον τρόπο τόσο το παραγωγικό δίκτυο όσο οι πελάτες της Εταιρίας, αλλά και για να εμφανιστεί η παραγωγή τον Σεπτέμβρη.

Τόσο την Τρίτη αλλά και την Τετάρτη κατά την διάρκεια των κινητοποιήσεων θα γίνουν συγκεντρώσεις και άλλες εκδηλώσεις που θα ανακοινωθούν στην διάρκεια συγκέντρωσης των εργαζομένων που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 29/9 στις δυο το μεσημέρι στο ισόγειο της Εταιρίας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου θέλει να καλέσει όλους τους συναδέλφους να δώσουν συντριπτικό παρόν στις κινητοποιήσεις της επόμενης βδομάδας, δίνοντας με αυτό τον τρόπο την καλύτερη απάντηση σε όσους θεωρούν ότι ο αγώνας μας θα εκφυλιστεί και έτσι η ΕΤΕ θα περάσει πιο εύκολα τα σχέδια της για την πώληση της Εταιρίας μας.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

Συναδελφικά
Το Δ.Σ.