30 Σεπ 2008

Συνεχίζουμε τον αγώνα

Συνάδελφοι,

Η χθεσινή Γενική μας Συνέλευση επικύρωσε ομόφωνα την απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου για τις κινητοποιήσεις αυτής της βδομάδας.
Στην μάχη για την σωτηρία της Εταιρίας μας μπαίνει σήμερα η Διεύθυνση Πληροφορικής με 48ωρη απεργία και στην συνέχεια την Πέμπτη και την Παρασκευή θα απεργήσει όλη η Εταιρία Πανελλαδικά.

Την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση των εργαζομένων το πρωί, έξω από την είσοδο της Εταιρίας και στην συνέχεια θα γίνει πορεία από το Σύνταγμα και συγκέντρωση έξω από τα κεντρικά γραφεία της Εθνικής Τράπεζας

Ζητάμε από την Διοίκηση της Εταιρίας μας και την Εθνική Τράπεζα να ακυρώσει την απόφασή της για πώληση της Εταιρία μας, μια απόφαση που θα έχει ολέθρια αποτελέσματα στους ασφαλισμένους, στα δίκτυα πωλήσεων και στους εργαζόμενους της Εταιρίας.

Ο αγώνας των εργαζόμενων για την σωτηρία της Εταιρίας μας θα συνεχιστεί.
Την ερχόμενη Δευτέρα σε νέα Γενική Συνέλευση θα αποφασίσουμε το πρόγραμμα της επόμενης βδομάδας.

Δεν υποστέλλουμε την σημαία του αγώνα
 
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

Όλοι στην συγκέντρωση και την πορεία της Πέμπτης 2/10/2008
 
Να δώσουμε την καλύτερη αγωνιστική απάντηση σε αυτούς που λένε ότι η προσπάθεια μας για την σωτηρία της Εταιρίας θα ξεφουσκώσει γρήγορα.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΜΕ

Συναδελφικά
Το Δ.Σ.


Υ.Γ. Το Δ.Σ. του Συλλόγου ζήτησε από την Διοίκηση διάλογο προκειμένου να βρεθεί τρόπος, ακόμα και στην διάρκεια των κινητοποιήσεων, να υπάρχει εξυπηρέτηση των πελατών μας.
Παράλληλα ζήτησε στην διάρκεια της 48ωρης απεργίας της Μηχανογράφησης να εξυπηρετηθούν οι ζημιωθέντες που έχουν κλείσει ραντεβού για αποζημίωση με την έκδοση χειρόγραφων επιταγών και την καταχώρησή τους την ερχόμενη Δευτέρα στο SAP. Η Διοίκηση επιφυλάχθηκε να απαντήσει.