01 Οκτ 2008

Γενική Συνέλευση του Συλλόγου στις 14:00 στο ισόγειο της Εταιρίας

Συνάδελφοι,
Αύριο 2/10/2008 πρώτη ημέρα της 48ωρης απεργίας πρέπει όλοι να δώσουμε ένα δυναμικό παρόν στη συγκέντρωση. Έτσι από 7:00 - 8:30 όλοι οι συνάδελφοι θα συγκεντρωθούμε στην πλατεία του Κεντρικού Κτιρίου.
Στις 9:00 θα προχωρήσουμε με πορεία στη Συγγρού και στο ύψος των γραφείων της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ, θα συναντηθούμε με τους διαδηλωτές της Ολυμπιακής και θα προχωρήσουμε στην πλατεία Συντάγματος, όπου αφού διαδηλώσουμε θα συνεχίσουμε στην Αιόλου στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.

Ο αγώνας συνάδελφοι δεν μπορεί και δεν πρέπει να σταματήσει επειδή κάποιοι συνάδελφοι υπακούοντας στα "κελεύσματα" της διοίκησης προσπαθούν να πουλήσουν μαζί με την Εταιρία και τον αγώνα των εργαζομένων.
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου αποφάσισε να συγκαλέσει έκτακτη Γενική Συνέλευση σήμερα στις 14:00 στο ισόγειο της Εταιρίας.
 
Το Δ.Σ. θεωρεί ότι μετά την τοποθέτηση συνδικαλιστικής παράταξης πρέπει οι εργαζόμενοι να ενημερωθούν για τις θέσεις των μελών του Δ.Σ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΥΓ: Καλούμε την Διοίκηση να ζητήσει γραπτώς και όχι μέσω των συναδέλφων προϊσταμένων την πρόθεσή της να βάλει τους εργαζόμενους να εργαστούν το Σάββατο.
Ήδη το Δ.Σ. του Συλλόγου έχει προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες προς τις αρμόδιες υπηρεσίες της Επιθεώρησης Εργασίας


,