05 Οκτ 2008

Δελτίο τύπου του Συλλόγου

Οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων της Εθνικής Ασφαλιστικής συνεχίζονται, παρά την προσπάθεια της Ε.Τ.Ε. να ρίξει πέπλο σιωπής στο σχεδιαζόμενο ξεπούλημα της Εταιρίας μας χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα πίεσης που διαθέτει.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 2 Οκτώβρη 2008, πρώτη μέρα της 48ωρης απεργίας των εργαζομένων, μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας των εργαζομένων της Εθνικής Ασφαλιστικής από τα κεντρικά γραφεία της Εταιρίας στην Λ. Συγγρού 103-105, που κατέληξε στα κεντρικά της Ε.Τ.Ε. στην Αιόλου.

Στην κινητοποίηση των εργαζόμενων της Εθνικής Ασφαλιστικής παραβρέθηκαν δηλώνοντας την συμπαράστασή τους στον αγώνα μας ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος, συνοδευόμενος από τους βουλευτές κ. Παν. Λαφαζάνη και κα. Λίτσα Αμανατίδου. Επίσης ήταν παρούσα αντιπροσωπεία του ΛΑΟΣ με επικεφαλή το Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής κ. Απόστολο Μπαμίχα.

Επιπλέον παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν τις κινητοποιήσεις του Συλλόγου μας αντιπροσωπεία της ΓΣΕΕ, και συγκεκριμένα ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΓΣΕΕ κ. Αλέκος Καλύβης, σύσσωμη η Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Συλλόγων Ελλάδος καθώς και αντιπροσωπεία του ΣΥΕΤΕ.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου θέλει να παρακαλέσει τα ΜΜΕ να προβάλλουν και να ενισχύσουν τον αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι για να προασπίσουν την ελληνικότητα της εταιρίας μας, έναν αγώνα που πρώτο στόχο του έχει να διαβεβαιώσει τους πελάτες της εταιρίας μας ότι η ασφάλισή τους στην Εθνική Ασφαλιστική είναι σίγουρη γιατί πρώτα από όλα υπάρχει το όνομα, το κύρος της, τα αποθεματικά της αλλά και εγγυητής όλων αυτών είναι το παραγωγικό δίκτυο, οι ασφαλιστές της εταιρίας και οι εργαζόμενοί της.

Ο αγώνας που δίνουμε δεν είναι ένας απλός αγώνας ενάντια σε μια επιχειρηματική απόφαση της Ε.Τ.Ε. αλλά ένας αγώνας που στόχο έχει τη διατήρηση της ελληνικότητας της εταιρίας, ελληνικότητα που θα συνεχίζει να παρέχει το ίδιο υψηλό επίπεδο υπηρεσιών στους ασφαλισμένους.

Με εκτίμηση,
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Ο Γεν. Γραμματέας
Άγγελος Νικολάου
Γιάννης Πετσαλάκης

Τηλ. επικοιν.: Πρόεδρος: 69 77 69 11 78 & 210 90 99 145
Γεν. Γραμματέας: 69 73 202 600 & 210 90 99 147.