06 Οκτ 2008

Επαναπρόσληψη συνταξιούχου Διευθυντή

Συνάδελφοι,

Ο κος Παλαιολόγος στα πλαίσια προφανώς της μείωσης του λειτουργικού κόστους της Εταιρίας προχώρησε στην επαναπρόσληψη ακόμα ενός πρώην συναδέλφου που συνταξιοδοτήθηκε στην θέση προϊσταμένου διεύθυνσης.

Ένα μόλις μήνα μετά την αποχώρησή και την συνταξιοδότησή του, η Διοίκηση της Εταιρίας έκρινε απαραίτητο να επαναπροσλάβει με σύμβαση αορίστου χρόνου και αμοιβή 70 ευρώ την ώρα, δηλαδή τουλάχιστον 2590 € την βδομάδα τον συνταξιούχο συνάδελφο.

Σε αυτή την αμοιβή θα προστίθεται η εταιρική κάρτα και το κινητό, το υπηρεσιακό αυτοκίνητο καθώς και η πληρωμή των εισφορών στο ταμείο νομικών.

Μάλιστα για να καλυφθούν και οι κενές μέρες υπήρξε αναδρομική υπογραφή της σύμβασης από τον κο Παλαιολόγο.

Συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. του Συλλόγου θεωρεί ότι τέτοιου είδους ενέργειες από την πλευρά της Διοίκησης και προσωπικά του κου Παλαιολόγου, είναι προκλητικές για το σύνολο των εργαζομένων στην Εταιρία μας ακόμα δε περισσότερο σήμερα που μας έχουν ανακοινώσει την ανάγκη για μείωση του λειτουργικού κόστους της Εταιρίας μας.

Αν η απόφαση για επαναπρόσληψη του συνταξιούχου διευθυντή είναι η δική τους συμβολή στην μείωση του κόστους, τότε αποδεικνύουν για μια ακόμα φορά το πόσο αναξιόπιστοι μπορούν να γίνουν.

Συναδελφικά
Το Δ.Σ.