17 Οκτ 2008

Ενημέρωση για το ξεπούλημα της Εταιρίας μας

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την Διοίκηση της Εταιρίας σχετικά με τις εξελίξεις στην προσπάθεια της ΕΤΕ να μας ξεπουλήσει.

·         Η πλευρά της Διοίκησης για άλλη μια φορά μας είπε:

·         Η διαδικασία της πώλησης βρίσκεται στο στάδιο της βολιδοσκόπησης των πιθανών αγοραστών.

·         Στις βολιδοσκοπήσεις αυτές συμμετέχει πια προσωπικά και ο κος Παλαιολόγος.

·         Δεν μπορούν να μας ενημερώσουν για τις βολιδοσκοπήσεις αυτές.

·         Θα έχουν άποψη που θα την εκφράσουν στην τράπεζα.

·         Κατανοούν τις ανησυχίες του Συλλόγου για την απαξίωση της Εταιρίας μας λόγω της πρόθεσης της ΕΤΕ να μας ξεπουλήσει.

Από την πλευρά μας ξεκαθαρίστηκαν στην Διοίκηση τα εξής:

Δεν είμαστε διατεθειμένοι να παρακολουθούμε την Εταιρία μας να απαξιώνεται στους Έλληνες καταναλωτές και στους ασφαλισμένους μας καθημερινά.

Δεν μπορούμε να παρακολουθούμε απλά σαν θεατές την ανησυχία των ασφαλισμένων μας.

Δεν είμαστε διατεθειμένοι να παρακολουθούμε την προσπάθεια ξεπουλήματος της Εταιρίας στην σημερινή οικονομική συγκυρία, συγκυρία που θα ήταν χρυσή ευκαιρία για την Εθνική Ασφαλιστική, να βγει μπροστά και να εκμεταλλευτεί με το κύρος της αλλά και με το όνομα της Εθνικής Τράπεζας την ανασφάλεια που υπάρχει με τους ξένους κολοσσούς που σήμερα είναι και αύριο καταστρέφονται.

Αντί γι' αυτό παρακολουθούμε μια προσπάθεια απαξίωσης της Εταιρίας μας, που αποκτά πια στοιχεία της μεθόδευσης.

Το μέγεθος, η φερεγγυότητα το όνομα και η ιστορία της Εθνικής Ασφαλιστικής δεν μπορεί να αποτελούν στοιχεία πειραμάτων από την πλευρά της Διοίκησης και της Τράπεζας.

Οι πελάτες της τα δίκτυα πωλήσεων και οι εργαζόμενοι δεν μπορεί να είναι όμηροι στους τυχοδιωκτικούς σχεδιασμούς των golden boys της Εταιρίας μας και της Τράπεζας, σχεδιασμούς που γίνονται με κυβερνητική κάλυψη.

Δεν το αξίζουν.

Δηλώσαμε στην Διοίκηση της Εταιρίας ότι τα περιθώρια ανοχής μας έχουν πια εξαντληθεί και ότι πλέον έχουν και προσωπική ευθύνη για τις εξελίξεις.

Απαιτήσαμε άμεση συνάντηση με τον Διοικητή της ΕΤΕ που θα είναι στην Ελλάδα από αύριο, παρά τα όσα ψευδώς μας διαβεβαίωνε ο κος Παλαιολόγος ότι τάχα θα επέστρεφε στο τέλος του μήνα.

Αν η κατάσταση αυτή συνεχιστεί θα είμαστε υποχρεωμένοι να κινηθούμε και δικαστικά για να προστατεύσουμε την Εταιρία μας από την απαξίωση.

Συναδελφικά

ΥΓ: Από την στιγμή που οι αποφάσεις του Δ.Σ. του Συλλόγου έγιναν γνωστές στην Διοίκηση πριν καν τελειώσει το συμβούλιο του Συλλόγου οι όποιες σημερινές κινήσεις δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν μιας και δεν υπάρχει το στοιχείο του αιφνιδιασμού.
Στην Γενική Συνέλευση της Δευτέρας θα αποφασίσουμε για το τι πρέπει να κάνουμε.