14 Ιαν 2009

Εθελουσία Έξοδος



Συνάδελφοι,


Στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου της 13/01/2009 έγινε ενημέρωση στα μέλη του για την εξέλιξη της διαδικασίας της εθελουσίας εξόδου.

Οι εκπρόσωποι του συλλόγου στις συναντήσεις της επιτροπής εθελουσίας ζήτησαν, να γίνουν δεκτά αιτήματα για παράταση παραμονής των συναδέλφων πέραν των όσων ίσχυαν στις προηγούμενες εθελούσιες και η Διοίκηση έκανε δεκτά τα παρακάτω:

  1. Όποια/ ος συνάδελφος έχει πρόβλημα με τον αριθμό ενσήμων λόγω απεργιών και δεν συμπληρώνει τις προϋποθέσεις των συναινετικών καταγγελιών να παρατείνεται η παραμονή του στην εταιρία για διάστημα μέχρι και τεσσάρων μηνών.

  1. Σε όποια/ ον συνάδελφο του υπολείπεται χρόνος και για διάστημα μέχρι έξι μηνών για την συμπλήρωση των είκοσι οκτώ (28) ετών ασφάλισης στο Ομαδικό Συμβόλαιο(Σύνταξη) για να αναγνωρίσουν δύο έτη πλασματικού χρόνου με καταβολή ασφαλίστρων να παρατείνεται η παραμονή τους για το ανάλογο διάστημα.

Σας γνωρίζουμε ότι για να γίνει δεκτό το οποιοδήποτε αίτημα συναδέλφου, πρέπει να τύχει της ομοφωνίας όλων των μελών της επιτροπής.

Όλοι οι συνάδελφοι που έθεσαν διάφορα αιτήματα και δεν έγιναν αποδεκτά θα ενημερωθούν για να αποφασίσουν.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουν ολοκληρωθεί οι πίνακες αποχωρούντων, και θα ενημερωθείτε άμεσα.


Συναδελφικά,


Το Δ. Σ