13 Φεβ 2009

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ... ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Συνάδελφοι,

Είναι λίγο πολύ γνωστός ο τρόπος με τον οποίο διοικείται αυτή η εταιρία.
Επιτροπές και συνεχείς συσκέψεις!!! Γιατί άλλωστε φτιάξαμε τις αίθουσες συσκέψεων!!!

Ο κάθε Διευθυντής διοικεί την Διεύθυνσή του σαν να είναι ξεχωριστό ή δικό του μαγαζί.
Τα παραδείγματα πολλά.

Τελευταίο παράδειγμα.

Όπως όλοι γνωρίζετε ο Σύλλογος υπέγραψε πρακτικό συμφωνίας με τη Διοίκηση και αντίστοιχη πρόσθετη πράξη με τον κλάδο ομαδικών, που αφορούν το προνόμιο μετατροπής. Συγκεκριμένα αναφερόμαστε στο συμβόλαιο 2155/0 υγείας, δηλαδή στην περίπτωση που λόγω ορίου ηλικίας σταματά η ασφάλιση των παιδιών των συναδέλφων στο ομαδικό συμβόλαιο, να μπορούν να κάνουν ατομικό συμβόλαιο. Προφανώς ο Σύμβουλος - Διευθυντής του κλάδου ατομικών, θεωρεί ότι από τη στιγμή που δεν του ζητήθηκε άδεια !!! γράφει "στα παλιά του τα παπούτσια" την παραπάνω συμφωνία.

Κύριε Παλαιολόγε, Κύριε Λευθεριώτη, Κύριε Παγώνη,

Το να περιφρονείτε τους εργαζόμενους είναι επιλογή σας αλλά δεν σας τιμά. Πρέπει όμως να γνωρίζετε ότι η μη εφαρμογή Συλλογικών Συμβάσεων έχει και ποινικές ευθύνες.

Έχουμε παράλληλα ζητήσει με επιστολές μας να ενισχυθεί το συνολικό χορηγούμενο ποσό των Δανείων ευκολίας - εξαιρετικών περιπτώσεων κατά 500.000 ευρώ. Αλήθεια είναι τόσο μεγάλο ποσό που αδυνατεί η εταιρία να καταβάλει προκειμένου να εξυπηρετήσει τους συναδέλφους σε αυτή την άσχημη οικονομική συγκυρία; Είναι πολύ εύκολο η εταιρία να ξοδεύει χρήματα για διάφορες εκδηλώσεις και πανηγύρια, παρά για τους υπαλλήλους.
Συναδελφικά,
Το Δ.Σ.