19 Φεβ 2009

Αποφάσεις Δ.Σ για το κλείσιμο των Υποκ/των

Συνάδελφοι,

Στο σημερινό Δ.Σ. (19/2/2009) συζητήθηκε η απόφαση της εταιρίας που αφορά το κλείσιμο των Υποκαταστημάτων της Περιφέρειας. Σε πρώτη φάση αποφασίστηκαν ομόφωνα τα παρακάτω:

1.    Να σταλούν επιστολές σε Δημάρχους των πόλεων που εδρεύουν τα Υποκαταστήματα και σε αντίστοιχους Βουλευτές όλων των κομμάτων της Βουλής.

2.    Να κοινοποιηθούν οι επιστολές προς τους Προϊσταμένους των Υποκαταστημάτων με την παράκληση να αξιοποιήσουν τις γνωριμίες τους.


3.    Να βγει Δελτίο Τύπου.

4.    Να τυπωθεί αφίσα η οποία θα κολληθεί στα Υποκαταστήματα


5.    Να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή συνάντηση με το Δ.Σ. του Σ.Υ.Ε.Τ.Ε.
6.    Τη Δευτέρα 24ωρη απεργία όλων των Υποκαταστημάτων της περιφέρειας και ταυτόχρονη συγκέντρωση στην Αθήνα. Παράλληλα στάση εργασίας των συναδέλφων της έδρας από 13.00 μέχρι και τη λήξη του ωραρίου και Γενική Συνέλευση στις 13.00 στο Συνεδριακό Κέντρο της με μοναδικό θέμα κλείσιμο των Υποκαταστημάτων της Περιφέρειας.
Τα έξοδα μετακίνησης των συναδέλφων της περιφέρειας θα καλυφθούν από τον Σύλλογο.
Καλούμε τόσο τους συναδέλφους της περιφέρειας να παρευρεθούν όλοι στην έδρα, όσο και τους συναδέλφους της έδρας, να παραστούν στη Γενική Συνέλευση, γιατί το σοβαρό αυτό θέμα έχει σχέση και με τις μετέπειτα εξελίξεις για την τύχη της εταιρίας.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ.
 
Συναδελφικά,
Το Δ.Σ.