24 Φεβ 2009

Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης για τα Υποκαταστήματα

Συνάδελφοι,

Πραγματοποιήθηκε χθες 23/2/2009 Γενική Συνέλευση των εργαζομένων με κυρίαρχο θέμα την απόφαση της Διοίκησης για το κλείσιμο των υποκαταστημάτων.
Οι αποφάσεις που πάρθηκαν ομόφωνα στην Γενική Συνέλευση είναι οι εξής:
1)    24ωρη Πανελλαδική Απεργία στις 27/2/2009 όλων των εργαζομένων (Έδρας και Περιφέρειας)
2)    Αποφασίστηκε οι συνάδελφοι που θα συμμετάσχουν στις συναντήσεις να μην δεσμευτούν και να μην απαντήσουν στις όποιες προτάσεις - ερωτήματα τεθούν από πλευράς της Διοίκησης.
3)    Στις περιφερειακές συναντήσεις της Διοίκησης με τους συναδέλφους των υποκαταστημάτων θα παρίστανται αντιπροσωπεία μελών του Δ.Σ.
4)    Δόθηκε από τη Γενική Συνέλευση εξουσιοδότηση στο Δ.Σ. του Συλλόγου μας για περαιτέρω κινητοποιήσεις.

Συνάδελφοι,
Ομόφωνα η Γενική Συνέλευση εξουσιοδότησε το Δ.Σ. του Συλλόγου μας να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να αποτραπεί το κλείσιμο των υποκαταστημάτων, γεγονός που θα αποτελέσει τροχοπέδη στο να μην επαναληφθεί το εγχείρημα ξεπουλήματος της εταιρίας μας.
Καλούμε τους εργαζόμενους σε επαγρύπνηση και να συμμετάσχουν καθολικά στις κινητοποιήσεις του Συλλόγου μας.

Υ.Γ.: Συνάδελφοι,
Το θέμα ''κλείσιμο των υποκαταστημάτων της περιφέρειας'' δεν είναι πρόβλημα που αφορά τους συναδέλφους των υποκαταστημάτων αλλά είναι ένα πρόβλημα που αφορά όλους τους εργαζόμενους της εταιρίας μας. Και με μεγάλη απογοήτευση διαπιστώσαμε χθες στη Γ.Σ. την απουσία των συναδέλφων της έδρας και μερικών υποκαταστημάτων.
Πρέπει να γνωρίζουμε ότι η απόφαση αυτή θεωρείται προάγγελος της πώλησης της εταιρίας, και το σχέδιο ''ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ'' δεν έχει εγκαταλειφτεί, Απ' ότι φαίνεται, μετά το κλείσιμο θα μπει άμεσα σε εφαρμογή η πώληση.
Για αυτούς τους λόγους πρέπει να αντιδράσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.