04 Μαρ 2009

Ενημέρωση για τις συναντήσεις του προέδρου με βουλευτές

Συνάδελφοι,
Για το σοβαρό θέμα του κλεισίματος των υποκαταστημάτων της περιφέρειας το Δ.Σ. του Συλλόγου συνεχίζει την προσπάθεια ανάδειξης του θέματος με πολιτικές παρεμβάσεις.
Έτσι ο Πρόεδρος του Συλλόγου συναντήθηκε διαδοχικά με τους βουλευτές της Ν.Δ.: Φουντουκίδου Π. (Ν. Πέλλας), Δαϊλάκη Στ. (Ν. Δράμας), Κεδίκογλου Σ. (Ν. Ευβοιάς), Μανώλη Γ. (Ν. Αργολίδας) και Τσιαρτσιώνη Ν (Ν. Κοζάνης), στους οποίους εξέθεσε το πρόβλημα και υποσχέθηκαν ότι θα καταθέσουν επερώτηση στη Βουλή και επιπλέον θα το φέρουν σαν θέμα στην κοινοβουλευτική τους ομάδα.
Παράλληλα συναντήθηκε με τους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ: Μπολάρη Μαρ. (Ν. Σερρών), Βαρβαρίγο Δημ. (Ν. Ζακύνθου), Κουσέλα Δημ. (Ν. Μεσσηνίας). Επιπλέον χθες έγινε συνάντηση του Προέδρου του Συλλόγου και του Προέδρου της ΟΑΣΕ Χρήστου Παπαδόγιαννη με τον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ κ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος μας διαβεβαίωσε για ομαδική επερώτηση του τομέα οικονομικών υποθέσεων του ΠΑΣΟΚ καθώς και την αναφορά του στην ενημέρωση δημοσιογράφων.
Θα ακολουθήσουν συναντήσεις και με τους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Λούκα Κατσέλη, Μιχάλη Καρχιμάκη και Ε. Χριστοφιλοπούλου.
Συνάδελφοι,
Πιστεύουμε ότι οι πολιτικές παρεμβάσεις ίσως φέρουν κάποιο αποτέλεσμα στο να αποτραπεί το επιχειρησιακό ''έγκλημα'' του κλεισίματος των υποκαταστημάτων που ως γνωστό θα αποτελέσει τον προάγγελο της πώλησης. Και οι περιοδεύοντες κύριοι της Διοίκησης δεν πτοούνται! Συνεχίζουν ακάθεκτοι!!!