17 Μαρ 2009

Απάντηση του προέδρου στις λασπολογίες

Η ''αχαρακτήριστη'' κίνηση (δημοσίευση στοιχείων) αυτών που θέλουν να τους αποκαλούν συναδέλφους, προκάλεσαν ηθελημένα μεγάλη ζημιά, όχι βέβαια στα πρόσωπα της Διοίκησης ή του Συλλόγου, αλλά στην ίδια την εταιρία. Η δυσφήμισή της στην ασφαλιστική αγορά είναι μεγάλη και όσοι δεν το κατάλαβαν, καλά θα κάνουν να ρωτήσουν τους συναδέλφους που ασχολούνται με τα ομαδικά ή με τους μεγάλους πελάτες, και τους συναδέλφους των Υποκαταστημάτων.

Προφανώς και δεν νοιάστηκαν σ' αυτή την συγκυρία για τις συνέπειες στην εταιρία, μιας και ''ο σκοπός αγιάζει τα μέσα''.

Το περίεργο όμως είναι ότι κάποιοι δεν σταμάτησαν εδώ, συνεχίζουν το επικίνδυνο παιχνίδι τους εσωτερικά, δηλαδή μέσα στην εταιρία.

Μόνο που εδώ χρησιμοποιούν τις προσφιλείς ''Γκεμπελίστικες μεθόδους'' και του διαδρομικού κουτσομπολιού με στόχο πρόσωπα και ειδικά εμένα με την ιδιότητα του προέδρου.

Οι εργολάβοι λάσπης και τα παπαγαλάκια τους με όπλο την χυδαιότητα πετούν τις βρωμιές τους στο πρόσωπό μου ελπίζοντας ότι κάτι θα μείνει και δεν θα αντέξω και θα φύγω προκειμένου να ικανοποιηθεί ο διακαής πόθος τους.

Αυτές τις μέρες πολλοί συνάδελφοι ακούνε διάφορα κουτσομπολιά που αφορούν το πρόσωπό μου (μεταξύ αυτών και ότι πήρα 40.000 ευρώ από τα χρήματα του Συλλόγου και αγόρασα αυτοκίνητο!!! και άλλα περίεργα) και τα οποία σαφώς δεν έχουν καμία σχέση με συνδικαλιστική αντιπαράθεση.

Έχω παρουσία αρκετών χρόνων τόσο στην εταιρία όσο και στον Σύλλογο. Όλα αυτά τα χρόνια πορεύτηκα με αξιοπρέπεια και εντιμότητα, σε σημείο που κάποιους ενοχλούσε, κάτι που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.
Δηλώνω όμως αδυναμία να πέσω κι εγώ στον ''βούρκο'' για να τους αντιμετωπίσω με τα ίδια μέσα (και όπως έχει παραδεχθεί κάποιος "είναι δύσκολο να φτάσετε στον ''πάτο'' εσείς, ενώ εγώ μπορώ").

Έτσι λοιπόν προκειμένου να υπερασπιστώ την αξιοπρέπειά μου το μόνο μέσο που επιλέγω πλέον είναι η προσφυγή μου στη δικαιοσύνη.

Όσον αφορά το Σύλλογο μέχρι να γίνουν εκλογές τον Οκτώβριο θα προσπαθώ να διαφυλάξω όσο γίνεται το κύρος του θεσμού και την πολύχρονη προσφορά του. Δεν θα ασχοληθώ με τις απειλές να φύγω εδώ και τώρα αλλιώς…

Όλοι λίγο πολύ γνωρίζετε πρόσωπα και πράγματα σε αυτή την εταιρία γνωρίζετε την προσφορά και την παρουσία του καθενός και μπορείτε να κρίνετε!

Συναδελφικά

Άγγελος Νικολάου