23 Απρ 2009

Κλείσιμο υποκαταστημάτων

Συνάδελφοι,

Πριν λίγο η Διοίκηση της Εταιρίας (τελεσιγραφικά και μέσα στις γιορτές του Πάσχα) ανακοίνωσε ότι προχωρά στο κλείσιμο των υποκαταστημάτων παρά τις αντιρρήσεις του Συλλόγου τροποποιώντας το αρχικό επιχειρησιακό σχέδιο διατηρώντας πέραν των τεσσάρων υποκαταστημάτων Θεσσαλονίκης, Ηρακλείου, Λάρισας, Πάτρας και τα υποκαταστήματα Καβάλας, Κοζάνης, Αγρινίου, Λαμίας, Κορίνθου, Χανίων, Ρόδου και Κέρκυρας.
Φαίνεται ότι τόσο οι πιέσεις του Συλλόγου όσο και των τοπικών παραγόντων Δημάρχων, Βουλευτών δεν απέδωσαν παρά τα τέσσερα υποκαταστήματα που υπήρχαν στον αρχικό σχεδιασμό να γίνουν δώδεκα.
Καλούμε τη Διοίκηση έστω και αυτή την τελευταία στιγμή να αναλογιστεί τα προβλήματα που θα προκύψουν με τη συρρίκνωση των υποκαταστημάτων τόσο για την εταιρία όσο και για τους συναδέλφους όταν δεν υπάρχει η διάδοχη υποδομή και μάλιστα σήμερα που οι συνθήκες της αγοράς (κλείσιμο εταιριών) επιβάλλουν να υπάρχει η ανάλογη υποδομή προκειμένου να υποδεχθεί τη νέα παραγωγή.
Η Διοίκηση φαίνεται ότι δεν πτοείται μπροστά σε πιέσεις προκειμένου να εφαρμόσει τις εντολές της ΕΤΕ.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου καταγγέλλει τη Διοίκηση για τη βιασύνη της να πάρει την απόφαση αυτή και μάλιστα σε αυτή τη σημερινή προεκλογική συγκυρία και παράλληλα θα καλέσει το Νομικό Σύμβουλο προκειμένου να δούμε τα μέτρα αντίδρασης σ' αυτή την απόφαση.