26 Μάι 2009

Συνάντηση προεδρείου με την Διοίκηση για τις συνθήκες εργασίας στα Υποκ/τα

Μετά την 24ωρη απεργία στις 22/5/2009 για τις συνθήκες εργασίας που επικρατούν στα Υποκαταστήματα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Προεδρείου του Συλλόγου και της Διοίκησης για το παραπάνω θέμα. Μεταφέραμε την οργή και αγανάκτηση των συναδέλφων για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και ζητήσαμε να δοθεί άμεσα λύση.

Ο Γενικός Διευθυντής μας δήλωσε ότι στα Υποκαταστήματα της περιφέρειας που έμειναν, θα μετακινηθούν (ήδη έχουν μετακινηθεί) τη Δευτέρα οι υπάλληλοι των υποκαταστημάτων που έκλεισαν και επιπλέον θα μεταφερθεί μέρος της δουλειάς σε όσους συναδέλφους συμμετέχουν στο πρόγραμμα συναινετικών καταγγελιών και θα παραμείνουν στα υποκαταστήματα που έκλεισαν.

Για τα υποκαταστήματα Κεντρικό και Κηφισίας μας δήλωσε ότι μέχρι την Πέμπτη θα μετακινήσει συναδέλφους από την Έδρα για να υπάρξει αποσυμφόρηση.

Εμείς θα περιμένουμε μέχρι την Πέμπτη και αν δεν δοθεί λύση στο πρόβλημα θα συνεδριάσει το Δ.Σ. του Συλλόγου για περαιτέρω ενέργειες.

Συναδελφικά
ΤΟ Δ.Σ