04 Ιουν 2009

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΞΟΔΩΝ

Συνάδελφοι,
Τις τελευταίες ημέρες το προεδρείο του Συλλόγου είχε αλλεπάλληλες συναντήσεις με την Διοίκηση της εταιρίας προκειμένου να λυθούν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στους συναδέλφους που έχουν αποσπαστεί στην ΕΤΕ ή έχουν μετατεθεί σε υποκαταστήματα.
·         Για μεν τους συναδέλφους που έχουν πάει στην ΕΤΕ η αλληλογραφία προς την Εθνική Ασφαλιστική θα γίνεται, είτε μέσω του τοπικού γραφείου Ζωής κάθε Τρίτη ή Πέμπτη, είτε μέσω της αλληλογραφίας του υποκαταστήματος της ΕΤΕ που εργάζονται και θα αναγράφουν προς την Υπηρεσία Διεκπεραίωσης ΕΤΕ Γαργηττού 86 και Πόρου, 15344 Γέρακας με την ένδειξη "προς Εθνική Ασφαλιστική" καθώς και την αντίστοιχη υπηρεσία η τον παραλήπτη.
Επίσης για την επικοινωνία των παραπάνω συναδέλφων μας με τον σύλλογο, έχει ζητηθεί από την ΕΤΕ το άνοιγμα της ιστοσελίδας μας www.syllogos.gr σε όλα τα τερματικά των συναδέλφων έτσι ώστε να καθίσταται δυνατή η αμφίδρομη επικοινωνία.
·         Όσον αφορά τους συναδέλφους, που έχουν μετακινηθεί σε γειτονικά υποκαταστήματα η την έδρα, τα έξοδα που δικαιούνται σύμφωνα με την απόφαση της Γ.Δ. (3.000€, 4.000€ και 5.000€) θα καλύπτονται με την υποβολή των παρακάτω δικαιολογητικών:
1.    Ενοίκια μισθωμένης κατοικίας που βρίσκεται στην πόλη που έχει μετακινηθεί ο εργαζόμενος
Δικαιολογητικά: Μισθωτήριο συμβόλαιο (κατά προτίμηση στο όνομα της Εθνικής Ασφαλιστικής) το οποίο θα υποβληθεί μία φορά για όλη τη διάρκεια της σύμβασης. Επί πλέον απλή (αθεώρητη) απόδειξη είσπραξης για κάθε μηνιαίο μίσθωμα που καταβάλλεται.

2.    Έξοδα μεταφοράς οικοσκευής εφ' όσον η μεταφορά γίνεται προς την πόλη που έχει μετακινηθεί ο εργαζόμενος.
Δικαιολογητικά: Απόδειξη παροχής υπηρεσιών ή τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών της μεταφορικής εταιρείας στο όνομα της Εθνικής Ασφαλιστικής.

3.    Βενζίνη.
Δικαιολογητικά: Τιμολόγιο πώλησης στο όνομα της Εθνικής Ασφαλιστικής ή απόδειξη ταμειακής μηχανής για ποσά κάτω των 50,00 €.

4.    Συντήρηση (service) αυτοκινήτου.
Δικαιολογητικά: Απόδειξη παροχής υπηρεσιών και απόδειξη πώλησης για τα αναλώσιμα (λάδια, υγρά φρένων, μπαταρία κλπ.)

5.    Ναύλα.
Δικαιολογητικά: Τα πάσης φύσεως εισιτήρια (αεροπορικά, σιδηροδρόμων και υπεραστικών λεωφορείων) στο όνομα του εργαζόμενου καθώς και η τυχόν κάρτα απεριόριστων διαδρομών. (Δεν καλύπτονται απλά αστικά εισιτήρια)

6.    Ξενοδοχεία.
Δικαιολογητικά: Τιμολόγια παροχής υπηρεσιών ξενοδοχείων εντός της Ελλάδος που έχουν εκδοθεί στο όνομα της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Πέραν των ανωτέρω καμία άλλη δαπάνη δεν αναγνωρίζεται για κάλυψη των εξόδων διαμονής και μετακίνησης.

Τα παραπάνω έξοδα θα υποβάλλονται την τελευταία εβδομάδα κάθε μήνα στην Διεύθυνση ανθρώπινου Δυναμικού η οποία θα διενεργεί έλεγχο και την παρακολούθηση της κάλυψης του αναλογούντος ετήσιου ποσού.
Στην συνέχεια θα αποστέλλεται υπηρεσιακό σημείωμα προς τον προϊστάμενο του αρμόδιου καταστήματος προκειμένου να διενεργηθούν οι λογιστικές εγγραφές και η πληρωμή των αντίστοιχων ποσών.

Συναδελφικά
Το Δ.Σ