23 Ιουν 2009

Το χαμένο φιλότιμο

 
Συνάδελφοι,

Τις συνέπειες του κλεισίματος των υποκαταστημάτων τις βιώνουν καθημερινά οι συνάδελφοι της πρώτης γραμμής.

Η εντατικοποίηση καθημερινό φαινόμενο και οι αντοχές των συναδέλφων έχουν φτάσει στα όριά τους. Σε ορισμένα υποκαταστήματα η κατάσταση είναι αφόρητη.

Κανείς δεν έχει αντίρρηση να έρχεται νέα παραγωγή, αντιθέτως μάλιστα, κανείς δεν αρνείται να εργάζεται, έχουμε όμως την απαίτηση από την Διοίκηση της εταιρίας να σταθεί δίπλα στους εργαζόμενους και να φροντίζει με έργα και όχι με υποσχέσεις για την επίλυση των προβλημάτων.

Παρά τις επανειλημμένες ενοχλήσεις μας για να ενισχυθούν τα υποκαταστήματα και να δοθούν άμεσες λύσεις , η Διοίκηση παρακολουθεί αμήχανα.

Δειλά - δειλά ενίσχυσε μερικώς τα υποκαταστήματα Κηφισίας και Κεντρικό και κάποια από τα υποκαταστήματα της περιφέρειας με τις μετακινήσεις των συναδέλφων από αυτά που έκλεισαν αλλά τα προβλήματα παραμένουν και μέρα με τη μέρα γίνονται εντονότερα.

Και σα να μην έφτανε αυτό, η Διεύθυνση Εσωτερικού ελέγχου φτάνοντας στα όρια του παραλογισμού ,λες και είναι από άλλη εταιρία και δεν γνωρίζει τι γίνεται εδώ, στέλνει κλιμάκια έλεγχου στα υποκαταστήματα επιβαρύνοντας ακόμα περισσότερο τους συναδέλφους σε αυτά με επιπλέον ενασχόληση

Δηλαδή δεν μπορούσαν να περιμένουν κάποιο διάστημα να ομαλοποιηθεί κάπως η κατάσταση και μετά να έστελναν τον εσωτερικό έλεγχο;

Λίγο φιλότιμο και λίγη σοβαρότητα δεν θα έβλαπτε.

Σεβασθείτε τουλάχιστον τους συναδέλφους των υποκαταστημάτων σε αυτή την δύσκολη χρονική συγκυρία.


Συναδελφικά

Το ΔΣ