01 Ιουλ 2009

Προαγωγές 2009






Συνάδελφοι,

Σύμφωνα με το άρθρο 11 του Ε.Κ.Ε " οι προαγωγές των υπαλλήλων διενεργούνται υποχρεωτικά εντός του πρώτου εξαμήνου εκάστου έτους".

Όλες οι Διευθύνσεις τους πρώτους μήνες κάθε χρόνου ,υποχρεούνται να συντάσσουν τα δελτία αξιολόγησης των συνάδελφων ούτως ώστε, άμεσα να συνέρχεται το αναθεωρητικό συμβούλιο για τυχόν ενστάσεις και το αργότερο μέχρι τις 30/6 κάθε έτους να πραγματοποιούνται οι προαγωγές.

Δυστυχώς για φέτος κάποιοι συνάδελφοι Διευθυντές , τις υποχρεώσεις τους και μάλιστα αυτές που αφορούν συναδέλφους τις θεωρούν αγγαρεία παραβιάζοντας τον Ε.Κ.Ε.

Το Δ.Σ του Συλλόγου έστειλε επιστολή στον Γενικό Διευθυντή όπου του επεσήμαινε, ότι φτάνουμε στο τέλος του εξαμήνου και δεν έχει ξεκινήσει η διαδικασία προαγωγών.

Στις 29/06/2009 συνήλθε το Υπηρεσιακό Συμβούλιο και η Διοίκηση ζήτησε παράταση μέχρι τις 15/07/2009 γιατί οι πίνακες των προαγωγών δεν είναι έτοιμοι λόγω του ότι η Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών δεν έχει παραδώσει όλα τα δελτία αξιολόγησης.

Ο Σύλλογος δεν είναι αρνητικός να δοθεί παράταση λίγων ημερών , αλλά από τη στιγμή που υπάρχει κατάφορη παραβίαση του Ε.Κ.Ε, περιμένουμε από τη Διοίκηση να εφαρμόσει επιτέλους και τις προβλεπόμενες διαδικασίες για όσους τον παραβιάζουν, όσο ψηλά και αν βρίσκονται.
 
 
 
 
Συναδελφικά

Το Δ.Σ