15 Δεκ 2009

Ανακοίνωση Βάη Ντίνα

Αγαπητοί συνάδελφοι ,


Σήμερα μετά από 30 χρόνια εργασίας κλείνει ένα σημαντικό κεφάλαιο στην ζωή μου.

Τα συναισθήματα είναι ανάμικτα.

Αποχωρίζομαι συναδέλφους με τους οποίους τα τελευταία 27 χρόνια πορευτήκαμε μαζί.

Μαζί μοιραστήκαμε τις αγωνίες και τα οράματα για την εταιρία μας, την ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, τη μεγαλύτερη και καλύτερη εταιρία στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Μαζί προσπαθήσαμε για το δυνάμωμα αυτής της εταιρίας η οποία έδινε και εξακολουθεί να δίνει σιγουριά σε εμάς, τις οικογένειές μας, αλλά και τους ασφαλισμένους της.

Θέλω μέσα από την καρδιά μου να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συναδέλφους, οι οποίοι με τίμησαν και με εμπιστεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια. Μέσα από τις θέσεις που υπηρέτησα σε όλα τα όργανα, στα οποία συμμετείχα με τη δική σας ψήφο, προσπάθησα να πετύχουμε το καλύτερο για τους εργαζόμενους και την εταιρία μας.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους με τους οποίους συνεργαστήκαμε στο Δ.Σ του Συλλόγου και πιστεύω ότι καταφέραμε αρκετά για το καλό όλων. Στα δύσκολα χρόνια που έρχονται, όλοι σας πρέπει να είστε δίπλα στο Σύλλογο γιατί είναι το μόνο ανάχωμα στις επιθέσεις που δέχεται το εργατικό κίνημα.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους με τους οποίους είχαμε άψογη συνεργασία πριν την ενασχόλησή μου με τα κοινά αλλά και μετά.


Εύχομαι σε όλους σας αλλά και στις οικογένειές σας Υγεία,
Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά!



Ντίνας Βάϊος