22 Φεβ 2010

Προληπτικές εξετάσεις (check up)

Συνάδελφοι,

Έπειτα από την υπογραφή και φέτος της σύμβασης με τη Βιοϊατρική και τα συνεργαζόμενα μαζί της διαγνωστικά κέντρα, σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να παραλαμβάνετε πλέον τα νέα Ειδικά Σημειώματα για τις Ετήσιες Προληπτικές Εξετάσεις για το 2010 από το Σύλλογο.
Διευκρινίζουμε ότι στα πακέτα των Προληπτικών Εξετάσεων - των οποίων το περιεχόμενο παρατίθεται αναλυτικά στο Πεδίο: Σύλλογος / Πληροφορίες / Πίνακας Ετήσιων Προληπτικών Εξετάσεων 2010 - προστέθηκαν για φέτος σε κάθε πακέτο και ανεξάρτητα από την ηλικιακή κατηγορία στην οποία ανήκει κάθε συνάδελφος, νέες εξετάσεις για:
1.
ΚΑΛΙΟ
2.
ΝΑΤΡΙΟ
3.
ΑΣΒΕΣΤΙΟ
4.
ΜΑΓΝΗΣΙΟ &
5.
ΦΩΣΦΟΡΟ

Επιπλέον, μπορούν οι γυναίκες συνάδελφοι, να επιλέξουν προαιρετικά, χωρίς χρέωση, από το πακέτο των μεμονωμένων εξετάσεων, τη νέα εξέταση που προστέθηκε για ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ (F/P ΑΜΦΩ) ΨΗΦΙΑΚΗ.
Σημειώνεται ότι η εξέταση για το TEST PAP ενσωματώθηκε πλέον στις μεμονωμένες εξετάσεις, και γίνεται μετά από επιλογή, καθώς η παρουσία της στο υποχρεωτικό πακέτο δεν εξυπηρετούσε.
Παρακαλούμε για τη διευκόλυνσή σας να έχετε επιλέξει το πακέτο των εξετάσεων που επιθυμείτε, συμβουλευόμενοι το σχετικό ενημερωτικό πίνακα, πριν ζητήσετε το παραπεμπτικό από τη γραμματεία του Συλλόγου.

Συναδελφικά,
Το Δ.Σ.