04 Μαρ 2010

Συμμετέχουμε όλοι στην στάση εργασίας την Παρασκευή 5/3/2010 απο τις 12 μέχρι την λήξη του ωραρίου

Το Δ.Σ. του Συλλόγου συμμετέχει στην 3ωρη στάση εργασίας που προκήρυξε η Γ.Σ.Ε.Ε. από τις 12 μέχρι την λήξη του ωραρίου και καλεί όλους τους εργαζόμενους να συμμετέχουν εκφράζοντας την έντονη και ριζική διαφωνία τους στα άδικα, μονομερή οικονομικά μέτρα που αποφάσισε η κυβέρνηση καθ' υπόδειξη των Βρυξελών και επιβαρύνουν δραματικά τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους ανέργους, αφήνοντας στο απυρόβλητο τους επιχειρηματίες, τους έχοντες και κατέχοντες.

Τα προβλήματα στην πραγματική οικονομία θα διογκωθούν ανησυχητικά ενώ η βύθιση στην ύφεση και η έκρηξη της ανεργίας είναι προ των πυλών. Με τα μέτρα αυτά, δεν δίνεται καμία αναπτυξιακή προοπτική στην χώρα, αλλά είναι καθαρά εισπρακτικού χαρακτήρα.

Ως άμεση αντίδραση διαμαρτυρίας οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν αύριο Παρασκευή 5 Μαρτίου, Πανελλαδική 3ωρη Στάση Εργασίας από τις 12:00 έως τις 15:00 και συγκέντρωση στις 13:00 στο Σύνταγμα.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου θέλει να καλέσει την ΓΣΕΕ να αποφασίσει άμεσα την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, έτσι ώστε το συνδικαλιστικό κίνημα να βρεθεί ξανά στην πρώτη γραμμή του αγώνα.

Το μέγεθος και η σοβαρότητα των προβλημάτων, επιβάλουν την μέγιστη δυνατή ΕΝΟΤΗΤΑ στη δράση όλων των εργαζομένων για την από κοινού αντιμετώπιση αυτών των μέτρων.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 13:00 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ


Το Διοικητικό Συμβούλιο