17 Μαρ 2010

Συνάντηση Συλλόγου με Διευθύνοντα Σύμβουλο ΕΤΕ

Συνάδελφοι,

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο συνάντηση του Προέδρου και του Γραμματέα του Συλλόγου με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΤΕ κ. Απόστολο Ταμβακάκη. Ο κ. Ταμβακάκης μας ενημέρωσε ότι στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας θα υποβληθεί η παραίτηση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Δούκα Παλαιολόγου.
Για τη θέση του Προέδρου, ο οποίος θα είναι πλέον μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, θα τοποθετηθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο ο κ. Λεωνίδας Θεόκλητος. Για τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου θα τοποθετηθεί ο κ. Μίνως Μωυσής, μέλος μέχρι σήμερα του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας μας και Γενικός Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής της ΕΤΕ. Ο κ. Ταμβακάκης σε ερώτημά μας, μας διαβεβαίωσε ότι δεν υφίσταται θέμα πώλησης της εταιρίας μας, αλλά, αντίθετα, ότι στόχος για το επόμενο διάστημα θα είναι η ανάπτυξή της.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου βλέπει θετικά την κίνηση ενημέρωσης των εργαζόμενων πριν τις αποφάσεις και διαβεβαίωσε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΤΕ ότι οι εργαζόμενοι αυτής της εταιρίας θα συνεχίσουν να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για την ισχυροποίηση και ανάπτυξή της.

Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου και οι εργαζόμενοι της εταιρίας θέλουν να ευχαριστήσουν τον κ. Παλαιολόγο για τα όσα θετικά πρόσφερε η παρουσία του αυτά τα χρόνια στη Διοίκηση της εταιρίας μας.

Συναδελφικά,
Το Δ.Σ.