16 Απρ 2010

Παιδική γιορτή στο Allou fun park

Συνάδελφοι,

Ο Σύλλογος αποφάσισε και φέτος, όπως και πέρυσι με επιτυχία, να "διασκεδάσει" τα παιδιά των συναδέλφων σε μια ανοιξιάτικη παιδική γιορτή στο ALLOU! FUN PARK (Λεωφ. Kηφισού & Π. Pάλλη).
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί
την Κυριακή 2 Μαΐου 2010
και θα διαρκέσει από τις 11:00 π.μ. έως τις 17:00 μ.μ.
Ο συγκεκριμένος χώρος του Allou Fun Park που θα διατεθεί για την εκδήλωση του Συλλόγου θα διαμορφωθεί ανάλογα, και για το λόγο αυτό είναι απαραίτητο να διευκρινιστεί εξ αρχής ο αριθμός των συναδέλφων και των παιδιών τους, που σκοπεύουν να παρευρεθούν.
Αναλυτικότερα χρειάζεται να συμπληρωθεί από κάθε συνάδελφο η παρακάτω φόρμα συμμετοχής προκειμένου, να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα στοιχεία. Σημειώνεται ότι η εκδήλωση αφορά αποκλειστικά και μόνο τους συναδέλφους και τα παιδία τους, γεγονός που αποκλείει την προσέλευση τρίτων προσώπων.

Κατά την προσέλευση θα υπάρχει ένα welcome buffet ενώ με την ανταλλαγή ενός κουπονιού, το οποίο θα παραδίδεται κατά την προσέλευση στο χώρο της εκδήλωσης θα παρέχεται δωρεάν ένα ελαφρύ snac.
Επίσης, αναφορικά με τα παιχνίδια, θα δίνεται η δυνατότητα σε όλα τα παιδιά να έχουν δωρεάν πρόσβαση σε όλες τις δραστηριότητες του πάρκου, με μόνη εξαίρεση φυσικά τα κερματοφόρα παιχνίδια που δεν μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς νόμισμα.
Καταληκτική ημερομηνία για τη δήλωση των παραπάνω στοιχείων είναι
η Παρασκευή 23 Απριλίου 2010,
οπότε θα πρέπει έχει αποστείλει κάθε ενδιαφερόμενος συνάδελφος

1.  είτε με ηλεκτρονική μορφή στο gramateia@syllogos.gr
τα στοιχεία που χρειάζονται,
δηλαδή τα ονοματεπώνυμα των συνοδών και των παιδιών τους,
2.  είτε με φαξ συμπληρωμένη την παρακάτω φόρμα στο φαξ του Συλλόγου: 22 222.

Συναδελφικά
Το Δ.Σ. του Συλλόγου






Καταγραφή.JPG