30 Ιουλ 2010

Ευχαριστήριο - Αποχώρηση Νίκου Κοντοσώρου

Αποχωρώ μετά από 32 χρόνια επαγγελματικής πορείας, τόσο στον ΑΣΤΕΡΑ, όσο και στην ΕΘΝΙΚΗ.

Η πολύχρονη αυτή πορεία με έκανε, να κάνω μόνο φίλους, να αγαπήσω τη δουλεία μας και να εργαστώ με κέφι, παρά τις όποιες δυσκολίες συνάντησα.

Αισθάνομαι υποχρεωμένος απέναντι στην Εταιρία, για όσα αυτή μου προσέφερε και θα συνεχίσω να βλέπω την ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ με σεβασμό, αγάπη και ενδιαφέρον.

Με αυτή την επιστολή θέλω να σας ευχαριστήσω για τη στήριξή σας, που ήταν πράγματι συγκινητική, όλα τα χρόνια που ασχολήθηκα με τις κοινές μας υποθέσεις.

Πιστεύω ότι οι εργαζόμενοι σε αυτή την Εταιρία μπορούν και πρέπει να διασφαλίζουν τα δικαιώματα που κατέκτησαν με κοπιώδεις αγώνες, στην πορεία πολλών ετών. Πάντα πίστευα, και συνεχίζω να πιστεύω, ότι η καλή πορεία των εργαζομένων και της Εταιρίας είναι έννοιες που συμβαδίζουν. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάνε ούτε οι εργαζόμενοι, αλλά ούτε και οι εκάστοτε διοικούντες την Εταιρία.

Οι σημερινές συνθήκες είναι δύσκολες. Για αυτό θα πρέπει όλοι οι εργαζόμενοι να συσπειρωθούν γύρω από το Σύλλογο. Θα πρέπει όμως παράλληλα να συμμετάσχουν, όσο το δυνατό περισσότερο και πιο ενεργά, στις αποφάσεις που λαμβάνονται για το μέλλον τους.

Σας ευχαριστώ ειλικρινά

Νίκος Κοντοσώρος