07 Σεπ 2010

Απαράδεκτες προσλήψεις ειδικών συμβούλων

Συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. του Συλλόγου θέλει να καταδικάσει την συνεχιζόμενη αυταρχική και αλαζονική τακτική της Διοίκησης να προσλαμβάνει ειδικούς συμβούλους αμφιβόλων προσόντων και δυνατοτήτων.

Επαναλαμβάνει τα λάθη των προηγούμενων Διοικήσεων και δείχνει ότι δεν εμπιστεύεται τους ανθρώπους της Εταιρίας, οι οποίοι διαθέτουν εμπειρία και γνωστικό πλούτο.

Η πρακτική αυτή δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Εταιρίας γιατί οι σύμβουλοι δεν έχουν την παραμικρή ιδέα του ασφαλιστικού κλάδου και νομίζουν ότι εργάζονται ακόμα σε τράπεζα.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου επισημαίνει ότι υπάρχει παραβίαση των Συλλογικών Συμβάσεων που ορίζουν ότι προσλήψεις ειδικών συμβούλων γίνονται εντελώς περιοριστικά, σε εξαιρετικές περιπτώσεις και αφού προηγουμένως αιτιολογηθεί η ανάγκη πρόσληψης, με τη σύμφωνη γνώμη του Συλλόγου.

Ο δρόμος που η Διοίκηση επιλέγει να αντιμετωπίσει τις οξύτατες ανάγκες της Εταιρίας σε προσωπικό, είναι σε λάθος κατεύθυνση. Δείχνει ότι δεν έχει κατανοήσει στο παραμικρό τις ανάγκες της όχι μόνο της Εταιρίας, αλλά κυρίως δεν έχει καταλάβει ότι πρώτος στόχος της πρέπει να είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη.
Αν δεν το κατανοήσει θα είναι αργά για όλους μας.

Συναδελφικά

Το ΔΣ