13 Δεκ 2010

Συμμετέχουμε όλοι στην αυριανή Στάση Εργασίας απο 12:30 μέχρι 15:30 και στην 24ωρη Απεργία της Τετάρτης 15 Δεκέμβρη

Συνάδελφοι,

H ΓΣΕΕ και η Ομοσπονδία μας αποφάσισαν και πραγματοποιούν την ΤΡΙΤΗ 14 Δεκέμβρη 2010, 3ωρη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ από ώρα 12:30 έως 15:30 και Συλλαλητήριο Διαμαρτυρίας στις 13:00, στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ. και 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ την ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΗ

Αντιδρούμε στο πολυνομοσχέδιο σαρωτικών ανατροπών στις εργασιακές σχέσεις και στα δικαιώματα των εργαζομένων που υλοποιεί η κυβέρνηση και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες.

Η κυβέρνηση θεωρώντας ότι το εισόδημα των εργαζομένων είναι το κυρίαρχο στοιχείο του δημόσιου χρέους της χώρας μας, δοκιμάζει ολομέτωπη επίθεση απέναντι στα εργασιακά δικαιώματα που έχουν κερδηθεί τις προηγούμενες δεκαετίες.

Κινούμενη σε ακραίες νεοφιλελεύθερες λογικές αποσυντονίζει τον κοινωνικό ιστό της χώρας, διογκώνοντας την ανεργία, φρενάροντας την ανάπτυξη ξεζουμίζοντας την δυνατότητα κατανάλωσης των νοικοκυριών.

Εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία και αντίθεσή μας στο πολυνομοσχέδιο "σκούπα" στον Ιδιωτικό Τομέα στις ΔΕΚΟ και στη Διαιτησία (ΟΜΕΔ).

Ο Αγώνας και οι αντιδράσεις των εργαζομένων τόσο για το πολυνομοσχέδιο "σκούπα" όσο και για τον προϋπολογισμό λιτότητας και περικοπών του 2011 συνεχίζονται και κλιμακώνονται με τη 24ωρη Γενική Απεργία την Τετάρτη 15 Δεκέμβρη 2010.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου καλεί όλους τους εργαζόμενους στην Εταιρία μας να συμμετάσχουν αποφασιστικά στις κινητοποιήσεις και να δώσουμε το δικό μας παρόν στην αυριανή συγκέντρωση διαμαρτυρίας

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
 
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 3ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΤΡΙΤΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ στις 13:00 στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ
 
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΗ
 
Συναδελφικά
Το Δ.Σ.