07 Φεβ 2011

Ψηφοφορία για την αλλαγή του Καταστατικού του Συλλόγου

Συνάδελφοι,

Σε συνέχεια της από 26/1/2011 απόφασης της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου μας για την τροποποίηση του Καταστατικού, σύμφωνα με το άρθρο 13 του ανωτέρω, όπου αναφέρεται ότι:
"Για ειδικά θέματα, όπου ο νόμος απαιτεί αυξημένη απαρτία και πλειοψηφία, μπορεί η Γενική Συνέλευση μετά από εισήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου να αποφασίσει τη διεξαγωγή καθολικής ψηφοφορίας των μελών του Συλλόγου μέσα στις επόμενες 30 ημέρες, οπότε εφαρμόζεται κατ' αναλογία η διαδικασία που προβλέπεται για τις αρχαιρεσίες."

Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 10 & την Παρασκευή 11/2/2011 θα διενεργηθεί η μυστική ψηφοφορία για την αλλαγή του Καταστατικού. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί από Εφορευτική Επιτροπή.

Για την έδρα η διαδικασία της ψηφοφορίας θα γίνει με τη χρήση κάλπης, ενώ στα Υποκαταστήματα με ευθύνη του εκπροσώπου των Περιφερειακών Συμβουλίων ή -όπου αυτός δεν υπάρχει- με ευθύνη του Προϊσταμένου. Ο κάθε συνάδελφος που ψηφίζει θα υπογράφει ότι συμμετείχε στη διαδικασία.

Συγκεκριμένα, θα διανεμηθεί ένα ψηφοδέλτιο σε όλους τους συναδέλφους, το οποίο αποτελείται από ένα σετ 5 σελίδων, που θα περιλαμβάνει 10 άρθρα με τις επιμέρους αλλαγές & κουτιά επιλογής.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Είναι σημαντικό για κάθε άρθρο να ψηφιστεί η αντίστοιχη επιλογή, προκειμένου να είναι έγκυρη τόσο κατ' άρθρο όσο και συνολικά η τροποποίηση του Καταστατικού.

Στα Υποκαταστήματα θα συγκεντρωθούν τα ψηφοδέλτια και μαζί με την κατάσταση ψηφισάντων και θα αποσταλούν στα γραφεία του Συλλόγου.

Μετά την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα και η αποδοχή ή όχι της τροποποίησης του Καταστατικού.

Η συμμετοχή όλων μας στη διαδικασία είναι εξαιρετικά σημαντική, μιας και ο νόμος απαιτεί αυξημένη πλειοψηφία.

Συναδελφικά,
Το Δ.Σ.