22 Φεβ 2011

Όλοι αύριο συμμετέχουμε στην ΑΠΕΡΓΙΑ

Συνάδελφοι,

Η αυριανή μέρα, είναι μέρα αγώνα.

Πρέπει να ακουστεί η διαμαρτυρία των εργαζόμενων που βιώνουν τον τελευταίο χρόνο όλες τις επιπτώσεις της πολιτικής της κυβέρνησης που θέλει να την παρουσιάζει σαν μονόδρομο.

Η μεγαλύτερη επιδρομή στους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους της χώρας μας φέρει τη σφραγίδα του Ελληνικού και του ξένου κεφαλαίου και των τραπεζικών συγκροτημάτων.

Με τη φοροδιαφυγή να παραμένει θριαμβευτικά παρούσα, με την παραοικονομία να χαμογελά σαρδόνια στις εξαγγελίες της κυβέρνησης, με την εισφοροδιαφυγή να τραυματίζει περισσότερο τα ασφαλιστικά ταμεία, η κυβέρνηση επέλεξε τον εύκολο στόχο - τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους - για ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της τρόικας.

Η αυριανή μέρα θα είναι μέρα αγώνα για να μπορέσουμε να κρατήσουμε την αξιοπρέπεια μας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου καλεί όλες και όλους τους εργαζόμενους να είναι παρόντες στο προσκλητήριο του αγώνα.

Η αυριανή μέρα πρέπει να μας βρει όχι μόνο απεργούς, αλλά δυναμικά παρόντες στην κεντρική συγκέντρωση της ΓΣΕΕ στις 11 το πρωί στο πεδίο του Άρεως.

Πρέπει να μας βρει παρόντες σε όλα τα συλλαλητήρια διαμαρτυρίας που διοργανώνουν τα κατά τόπους Εργατικά Κέντρα σε όλη την Ελλάδα.

Γιατί αυτή η πολιτική πρέπει να αλλάξει.

Γιατί δεν μπορεί να είναι πάντα οι εργαζόμενοι τα θύματα των πολιτικών που εφαρμόζονται από την κυβέρνηση σε αγαστή συνεργασία με την τρόικα.

Συναδελφικά
Το Δ.Σ.

Συμμετοχή στην προσυγκέντρωση της Ομοσπονδίας μας στην Μαυροματαίων και Αλεξάνδρας στις 11 το πρωί.