12 Απρ 2011

Για τους συναδέλφους που υπηρετούν με σύμβαση δανεισμού στην Ε.Τ.Ε.

Συνάδελφoi,

Το Δ.Σ. του Συλλόγου στη συνεδρίαση του στις 11//4/2011 αποφάσισε ομόφωνα να προτείνει σε κάθε συνάδελφο που υπηρετεί με σύμβαση δανεισμού στην Ε.Τ.Ε. να όπως αποστείλει, εφόσον επιθυμεί, την παράταση της σύμβασης δανεισμού στην Ε.Τ.Ε. για δυο ακόμα χρόνια, συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη "Γραπτή Δήλωση Εργαζομένου" στο φαξ της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού 29312 / (210) 90 99 312 με κοινοποίηση στο fax του Συλλόγου (210) 90 92 222

Μέχρι στιγμής δεν έχουμε καμία απάντηση από την πλευρά της Τράπεζας στο αίτημα μας για την ένταξη όσων συναδέλφων μας το επιθυμούν στο τακτικό προσωπικό της ΕΤΕ, συνεπώς και επειδή ο χρόνος δεν επιτρέπει ακόμα και αν αυτό γινόταν σήμερα δεκτό από την πλευρά της ΕΤΕ και του ΣΥΕΤΕ, να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία με τρόπο που δεν θα αφήνει περιθώρια απεμπόλησης δικαιωμάτων των εργαζόμενων, το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, αποφάσισε να προτείνει την ανανέωση της σύμβασης δανεισμού από την πλευρά των εργαζομένων, έτσι ώστε να είμαστε πλήρως αντίστοιχοι με τους όρους τόσο της Σ.Σ.Ε. όσο και της ατομικής σύμβασης δανεισμού της καθεμίας και του καθενός συναδέλφου.

Είναι ευνόητο ότι ο διάλογος για την ένταξη όσων συναδέλφων το επιθυμούν συνεχίζεται τόσο με την πλευρά της Εταιρίας μας και της ΕΤΕ, όσο και με την πλευρά του ΣΥΕΤΕ.

Συναδελφικά,

Το Δ.Σ.





















ΓΡΑΠΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ

….…. Απριλίου 2011


Προς
τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού
της Α.Ε.Ε.Γ.Α. "Η ΕΘΝΙΚΗ"
Υπόψη κας Ελένης Σούκου

Κυρία Σούκου,

Με την παρούσα θα ήθελα να σας γνωρίσω ότι σύμφωνα με το Πρακτικό Συμφωνίας - Παράρτημα Ε.Σ.Σ.Ε. 2009 αλλά και την ατομική μου Σύμβαση Παραχώρησης Υπηρεσιών Εργαζομένου στην ΕΤΕ, επιθυμώ να ανανεώσω την ανωτέρω Σύμβαση για μια ακόμα διετία με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις, όπως αυτά ισχύουν μέχρι και σήμερα.

Με εκτίμηση,

Ονοματεπώνυμο Εργαζομένου

………………………………………

Υπογραφή

………………………………………