13 Μάι 2011

Ο Σύλλογος δεν θα δεχτεί οποιαδήποτε λογοκρισία

Συνάδελφοι,
Το ΔΣ του Συλλόγου μας στη σημερινή του συνεδρίαση εξέτασε το θέμα της λογοκρισίας που επιβλήθηκε από τη Διοίκηση της Εταιρίας στο forum του Συλλόγου μας και έκρινε ομόφωνα ότι η πράξη αυτή είναι προϊόν άλλων εποχών και άλλων λογικών που όλοι μας θέλαμε να ξεχάσουμε.

Αποφάσισε, επίσης, να προχωρήσει άμεσα στις ενέργειες εκείνες που θα διασφαλίσουν το δικαίωμα πλήρους πρόσβασης σε όλες τις λειτουργίες του Συλλόγου σε όλους τους εργαζόμενους, θεωρώντας ότι το δικαίωμα αυτό είναι αδιαπραγμάτευτη κατάκτηση του συνόλου των εργαζομένων στην Εταιρία μας.

Παράλληλα θέλει να καταγγείλει τόσο την αλαζονική συμπεριφορά του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Κατσουρίδη όσο και του προϊσταμένου της Διεύθυνσης Πληροφορικής κ. Πουλιάση, ο οποίος σε ρόλο πιστού υπηρέτη εκτέλεσε (και πιθανά αυτό είναι το μόνο έργο που έχει προσφέρει στην Εταιρία) νύχτα το κατόρθωμά του να κλείσει τα μηχανήματα του Συλλόγου. Από ότι φαίνεται αυτό θα είναι και το μεγαλύτερο έργο του.

Συνάδελφοι,

Το ΔΣ του Συλλόγου και οι εργαζόμενοι δεν πρόκειται να υποκύψουν σε οποιαδήποτε προσπάθεια επιχειρούν νεόκοποι διαχειριστές της εξουσίας και σημερινοί νεοφιλελεύθεροι για να εμποδίσουν την πληροφόρηση, την ενημέρωση, το δημόσιο διάλογο και την κριτική.

Θα διασφαλίσει ότι όλοι οι εργαζόμενοι θα γίνονται κοινωνοί όχι μόνο κάθε πληροφορίας που αφορά τον εργασιακό τους χώρο αλλά και κάθε είδησης που μπορεί να ενδιαφέρει έναν εργαζόμενο.

Συναδελφικά,
Το ΔΣ