07 Ιουλ 2011

Η Διοίκηση αποφάσισε να μην δοθεί κατ' εκλογήν προαγωγή σε κανέναν εργαζόμενο

Συνάδελφοι,

Το υπηρεσιακό συμβούλιο προαγωγών που πραγματοποιήθηκε σήμερα ΔΕΝ προχώρησε σε καμία κατ' εκλογήν προαγωγή και σε κανέναν βαθμό.
Η σύνθεση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου που πήρε την πρωτοφανή αυτή απόφαση είναι:
Πρόεδρος: Καλογεράς Θανάσης
Μέλη: Βασιλάτος Γιάννης
Σοφόπουλος Σωτήρης
Ζάχου Βάσω
Δημητριάδης Στέφανος
Ζάννος Βιδιάνος
Τομπουλίδης Στέφανος

Το μοναδικό μέλος που μειοψήφησε ήταν ο εκπρόσωπος του Συλλόγου συν. Στέφανος Τομπουλίδης.

Συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. του Συλλόγου θεωρεί ότι η απόφαση της Διοίκησης να μην προχωρήσει σε καμία κατ' εκλογήν προαγωγή για πρώτη φορά στα χρονικά της Εταιρίας αποτελεί ευθεία βολή κατά του συνόλου των εργαζομένων, ανεξάρτητα από το αν κρίνονταν ή όχι.

Αποτελεί μια συνολική απαξίωση της προσφοράς των υπαλλήλων που πασχίζουν να κρατήσουν την Εταιρία μας, την στιγμή που η Διοίκηση με τις ενέργειες της προχωράει στην απαξίωση της Εταιρίας.

Κόβει την ελπίδα τόσο στους νέους όσο και στους παλιότερους συναδέλφους. Και μάλιστα αυτό έγινε χωρίς να κοκκινίσει κανένας από αυτούς που το αποφάσισαν, κανένας από την πολυπληθή και πολυπρόσωπη Διοίκηση που αποφάσισε και διέταξε να κόψει τις προαγωγές, στερώντας ακόμα και αυτή την ηθική αναγνώριση του έργου των συναδέλφων.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου εξετάζει όλες τις νομικές ενέργειες που μπορεί να πραγματοποιηθούν και στην επόμενη συνεδρίαση του θα καθορίσει συνολικά την στάση του απέναντι στην Διοίκηση.

Συναδελφικά
Το Δ.Σ..