21 Σεπ 2011

Στόχος των εργαζομένων: Η εξυπηρέτηση των πελατών

Συνάδελφοι,

Το ΔΣ του Συλλόγου με αφορμή το Δελτίο Τύπου της Εταιρίας, θέλει να συστήσει σε κάθε εμπλεκόμενο στην υπόθεση που ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός, γιατί η Εταιρία μας στηρίζεται στην εμπιστοσύνη των πελατών της. Γενικεύσεις και αφορισμοί δεν ταιριάζουν ούτε στην Εταιρία μας ούτε καλλιεργούν κλίμα ασφάλειας στις εκατοντάδες χιλιάδες των πολιτών, που έχουν επιλέξει την Εθνική Ασφαλιστική για την εξασφάλισή τους.

Το ΔΣ του Συλλόγου θέλει να διαβεβαιώσει όλους τους εργαζόμενους, το παραγωγικό δίκτυο και τους πελάτες ότι η Εθνική Ασφαλιστική συνεχίζει και θα συνεχίσει να παρέχει ασφαλιστικά προϊόντα υψηλού επιπέδου και να αποζημιώνει άμεσα και δίκαια, όπως εξάλλου κάνει εδώ και 120 χρόνια, τους πελάτες της. Καλεί όλους τους εργαζόμενους να παραμείνουν ψύχραιμοι, έχοντας εμπιστοσύνη στις διαδικασίες της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Πρώτος και κύριος στόχος όλου του προσωπικού της είναι η εξυπηρέτηση των πελατών και των συνεργατών και αυτό δεν θα πρέπει να υποβαθμιστεί σε καμία περίπτωση και για κανένα λόγο.

Περιμένουμε τη διαλεύκανση του θέματος και είμαστε σίγουροι ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη θα αποδώσει τις ευθύνες κάθε εμπλεκόμενου στο βαθμό που τους αναλογούν.

Συναδελφικά,
Το ΔΣ