09 Νοε 2011

Περίεργες διαδικασίες πειθαρχικού ελέγχου

Συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. κατά πλειοψηφία θεωρεί ότι πρωτοφανείς διαδικασίες πειθαρχικού έλεγχου εφαρμόζονται πλέον στην Εταιρεία μας.

Συγκεκριμένα, κλήθηκε σε απολογία συνάδελφος αναπληρωτής Προϊστάμενος, γιατί ο υφιστάμενος του  πλήρωνε  ζημιές , πάνω από τα όρια των αρμοδιοτήτων του, ενώ φυσικά του το είχε αποκρύψει.

Το φαιδρό δε της υπόθεσης είναι ότι ο καθ' υλην  Προϊστάμενος, κατά την Διοίκηση της Εταιρίας - και πολύ σωστά βέβαια - θεωρήθηκε ότι εξαπατήθηκε και δεν φέρει απολύτως καμία ευθύνη!!!!

Συνάδελφοι, είναι ολοφάνερο ότι ξεκινάει μια διαδικασία που σπέρνει  ανέμους και βέβαια θα θερίσει θύελλες.

Η ευθύνη γι' αυτό βαρύνει αποκλειστικά τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κο Λεωνίδα Θεόκλητο, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρίας μας κο Ι. Κατσουρίδη αλλά και την Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού κα Ε. Σούκου που αντί να είναι οι θεματοφύλακες της σωστής λειτουργίας της Εταιρίας προσπαθούν να ανακαλύψουν ενόχους και να στήσουν ειδικά δικαστήρια.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου θέλει να επισημάνει ότι η εξυπηρέτηση των πελατών και του παραγωγικού δικτύου πρέπει να είναι προτεραιότητα όλων μας.

Με τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις και κινήσεις της Διοίκησης έχει υποβαθμιστεί σημαντικότατα η ποιότητα των υπηρεσιών μας με άσχημες συνέπειες για την φήμη της Εταιρίας μας.

Τους καλούμε να σταματήσουν να φοβίζουν τους εργαζόμενους με διώξεις για ανύπαρκτα δήθεν σκάνδαλα.

Παράλληλα τους καλούμε να είναι αμείλικτοι σε πραγματικά περιστατικά διαφθοράς που αποδεικνύονται ακολουθώντας τον νόμο και τον Εσωτερικό Κανονισμό Υπηρεσίας.

Η Εταιρία μας δεν μπορεί να απαξιώνεται συνειδητά από τους διοικούντες και οι άνθρωποί της σε όλα τα επίπεδα είτε διοικητικοί είτε το παραγωγικό δίκτυο να είναι υποβαθμισμένοι.

Συναδελφικά
Το Δ.Σ.