14 Νοε 2011

Συνάντηση με Διευθύνοντα κο Κατσουρίδη

Συνάδελφοι,

Σε έκτακτη συνάντηση του Συλλόγου με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Κατσουρίδη και την Προϊσταμένη Ανθρώπινου Δυναμικού κα Σούκου, μας ανακοινώθηκε αυτό που επισήμως ήταν ήδη γνωστό εδώ και 4 ημέρες (και ανεπισήμως εδώ και έναν μήνα), ότι δηλαδή  θα κλείσει το Υποκατάστημα Κηφισίας, χωρίς πάντως να δοθεί κάποια οικονομοτεχνική αιτιολόγηση για την απόφαση αυτή.

Επίσης ενημερωθήκαμε ότι πρόθεση της Εταιρείας είναι να παραμείνουν τα υπόλοιπα Καταστήματα ανοιχτά, με σαφή όμως αλλαγή ρόλου και προσανατολισμού, δηλαδή προς το αναπτυξιακό-πωλησιακό  κομμάτι πέρα από τις σημερινές υποστηρικτικές λειτουργιές, για να μπορέσουν σε βάθος χρόνου να δικαιολογήσουν την παρουσία και την αναγκαιότητα της λειτουργίας τους στη πόλη που βρίσκεται το καθένα.

Η  τελική λειτουργική και οργανωτική μορφή κατά την Διοίκηση δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα και θα οριστικοποιηθεί μέσα στο 2012.

Επίσης μας πληροφόρησε ότι η Εταιρεία μας, για πρώτη φορά μέσα στα 120 έτη ύπαρξης της, κάνει χρήση του διευθυντικού δικαιώματος, και απολύει συνάδελφο χωρίς να εκκρεμεί εναντίον του πειθαρχική, ποινική ή διοικητική δίωξη.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου, κατά πλειοψηφία, εκτιμά ότι το κλείσιμο του Καταστήματός μας της Κηφισίας αποτελεί ένα σοβαρότατο πλήγμα τόσο στην λειτουργία της Εταιρίας και δημιουργεί ένα πολύ σημαντικό κενό εξυπηρέτησης του δικτύου πωλήσεων και των πελατών της Εταιρίας μας. Συνεπώς στρέφεται εναντίον των συμφερόντων της Εταιρίας, των υπαλλήλων της, του παραγωγικού δικτύου και των πελατών της.

Όσο για το θέμα του συναδέλφου μας που απολύθηκε το Δ.Σ. κατά πλειοψηφία αποφάσισε να προχωρήσει σε όλα εκείνα τα μέτρα που του δίνει ο νόμος για να αποτραπεί, μιας και γίνεται χωρίς καμία απολύτως αιτιολογία.

Συναδελφικά
Το Δ.Σ.