13 Ιουν 2002

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ
ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΙΓΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Το Προεδρείο του Συλλόγου θεωρεί ότι το Ασφαλιστικό είναι ένα θέμα πέρα και έξω από παραταξιακές σκοπιμότητες. Δυστυχώς η ΠΑΣΚΕ, με τη σημερινή της ανακοίνωση, επέλεξε το ρόλο του Δούρειου Ίππου για να στηρίξει την κυβερνητική θέση για κατάργηση του Ταμείου μας.

Ενώ ήταν απούσα από τη συνάντηση του Συλλόγου με τη Γ.Σ.Ε.Ε. για το Ταμείο μας (άραγε λόγω "ανειλημμένων" υποχρεώσεων;) και ενώ ο εκπρόσωπός της, μέχρι χθες το μεσημέρι σε συγκέντρωση συναδέλφων της Δ/νσης Ζωής & Ομαδικών, συμφωνούσε πλήρως με τις απόψεις του Συλλόγου, σήμερα εμφανίζεται σαν κυβερνητικός χειροκροτητής. Αποκομμένη ακόμα και από την ΠΑΣΚΕ της Ο.Τ.Ο.Ε., όπου εκεί ΟΛΟΙ οι τραπεζοϋπάλληλοι ενωμένοι, αποφάσισαν επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες απέναντι στο κυβερνητικό νομοσχέδιο.

Το Προεδρείο του Συλλόγου, με βαθιά συναίσθηση της ευθύνης του απέναντι στο μέλλον των εργαζομένων και επειδή το Ασφαλιστικό είναι το κορυφαίο θέμα που απασχολεί σήμερα ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους της Εταιρίας μας, αλλά και το σύνολο των ασφαλιστικών υπαλλήλων που θίγονται βάναυσα από την κατάργηση του Επικουρικού μας Ταμείου, αποφάσισε να συγκαλέσει ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 17/06/2002 και ώρα 13:30 στο Θέατρο "ΒΡΕΤΑΝΙΑ". Οι συνάδελφοι των υποκαταστημάτων θα αναχωρήσουν στις 13:00.

Ας είμαστε όλοι εκεί γιατί το ασφαλιστικό νομοσχέδιο είναι υπόθεση που αφορά όλους μας.