01 Ιουν 2017

Ενημέρωση για τις εξελίξεις

Συνάδελφοι,

Οι εξελίξεις που ακούμε και διαβάζουμε όλοι μας καθημερινά τοποθετούν χρονικά στην αυριανή μέρα, και συγκεκριμένα στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.Τ.Ε. στις 15:30 μ.μ., την απόφαση για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου της Εταιρίας μας.

Συνάδελφοι,

Σε όλο αυτό το διάστημα δρομολογούνταν οι αλλαγές στην Εταιρία μας με τη συνενοχή της ελληνικής κυβέρνησης - οι εργαζόμενοι θα το θυμούνται στις επόμενες εκλογές - ενώ είδαμε ακόμα και την παρέμβαση της κυβέρνησης των Η.Π.Α., με στόχο να επηρεάσει την απόφαση για την τελική επιλογή των δεσμευτικών προσφορών.
Σε όλο αυτό το διάστημα ο Σύλλογος, πέρα από τους αγώνες που όλοι μαζί δώσαμε και γνωρίζουμε καλά, κινήθηκε προς όλες τις κατευθύνσεις, νομικές και συνδικαλιστικές, προκειμένου να μπορέσει να προετοιμάσει την επόμενη μέρα και να διασφαλίσει τον πρώτιστο στόχο, τα δικαιώματα του συνόλου των εργαζομένων. Παράλληλα, το Δ.Σ. του Συλλόγου θα συνεδριάσει αύριο και θα σας ενημερώσει άμεσα.

Η επόμενη μέρα θα μας βρει όλους εδώ, στα γραφεία μας, να κληθούμε να ανταποκριθούμε στην πρόκληση που έρχεται και ο μόνος τρόπος να γίνει αυτό είναι η ενότητα στις αποφάσεις και τις κινήσεις μας.

Συναδελφικά,
Το Δ.Σ.