02 Ιουν 2003

Υποκαταστήματα: Η αδιαφορία συνεχίζεται

Υποκατάστημα Σπάρτης
Υποκαταστήματα: Η αδιαφορία συνεχίζεται

Συνάδελφοι,

Σας είχαμε ενημερώσει για τα λειτουργικά προβλήματα που θα αντιμετώπιζε από σήμερα το Υποκατάστημα Σπάρτης μετά την συνταξιοδότηση του συναδέλφου Ζαγλανίκα και την επιστροφή του συναδέλφου Διαμαντόπουλου στην Πάτρα.

Μετά την προκλητική αδιαφορία που επέδειξε η Διεύθυνση Υποκαταστημάτων σχετικά με το πώς θα συνεχίσει να λειτουργεί το Υποκατάστημα μας, και μετά από την αντίδρασή μας, προσπάθησε να τα "μπαλώσει".

Δυστυχώς, η προχειρότητα με την οποία είχε αντιμετωπίσει το θέμα η αρμόδια Διεύθυνση συνεχίστηκε.

Επέλεξε την εύκολη λύση της παράτασης της απόσπασης του συναδέλφου την τελευταία στιγμή, παραγνωρίζοντας ότι πριν από λίγες μέρες είχε ειδοποιηθεί να επιστρέψει στην Πάτρα και είχε ήδη ολοκληρώσει την μετακόμιση.

Θα θέλαμε να τους υπενθυμίσουμε ότι διοικούν ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ και όχι κουτάκια.

Ήδη ο πρόεδρος του Συλλόγου βρίσκεται στο Υποκατάστημα Σπάρτης, προκειμένου να σταθεί δίπλα και στα προβλήματα του υποκαταστήματος και στη συνάδελφο Καρρά κάνοντας παράλληλα επαφές με όλους τους αρμόδιους.

Ο Διευθυντής Υποκαταστημάτων εξακολουθεί να αντιμετωπίζει από την πολυθρόνα του αφ' υψηλού, χωρίς ξεκάθαρη πολιτική, τα προβλήματα των υποκαταστημάτων και των συναδέλφων που υπηρετούν σ' αυτά, προβλήματα που επί των ημερών του πολλαπλασιάζονται με γεωμετρική πρόοδο.

Δεν νομίζουμε ότι θα αισθάνεται περήφανος για την προσφορά του στα Υποκαταστήματα, τα οποία απαξίωσε με τον χειρότερο τρόπο οδηγώντας τα στον μαρασμό, με απώτερο πιθανό στόχο το κλείσιμό τους.

Συναδελφικά,
Το Δ.Σ.