30 Αυγ 2017

Έκτακτη Αιμοδοσία Συλλόγου 5/9/2017


Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογός μας ανταποκρινόμενος στο αίτημα του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Γεώργιος Γεννηματάς", διοργανώνει έκτακτη αιμοδοσία την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017, 9:30 με 13:00, στην αίθουσα 609.

Η συμμετοχή σας θα ενισχύσει σημαντικά τις ανάγκες του νοσοκομείου τη δύσκολη αυτή περίοδο, καθώς και την Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου μας.

Οι συνάδελφοι που βρίσκονται εκτός Έδρας, ή έχουν άδεια τη συγκεκριμένη ημέρα και επιθυμούν να αιμοδοτήσουν κάποια άλλη στιγμή, μπορούν να μεταβούν στο Τμήμα Αιμοδοσίας του νοσοκομείου της επιλογής τους έχοντας μαζί τους τη σχετική βεβαίωση, όποτε τους εξυπηρετεί. Εφόσον αιμοδοτήσουν, ο γιατρός θα συμπληρώσει τη βεβαίωση προκειμένου να καταχωρηθούν οι μονάδες που θα δώσουν στην Τράπεζα Αίματος του "Συλλόγου Υπαλλήλων της Α.Ε.Ε.Γ.Α. "Η ΕΘΝΙΚΗ"", η οποία υπάγεται στην Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ".

Στη συνέχεια, παρακαλούμε όπως μας στείλετε αντίγραφο της βεβαίωσης στο email: gramateia@syllogos.gr.

Σας υπενθυμίζουμε ότι είναι απαραίτητα η ατομική σας κάρτα εθελοντή αιμοδότη, o ΑΜΚΑ και ο αριθμός της αστυνομικής σας ταυτότητας.

Συναδελφικά,
Το Δ.Σ.