16 Δεκ 2003

Μετά από 15 χρόνια...

Μετά από 15 χρόνια….

Συνάδελφοι,

Με την επιστολή μου αυτή, μαζί με τις ευχές μου για Καλές Γιορτές και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος, θέλω να σας γνωρίσω την απόφασή μου να παραιτηθώ από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας.
 
Πέρασαν 15 χρόνια από τότε που ζήτησα για πρώτη φορά τη δική σας υποστήριξη για να εκλεγώ στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου. Από τότε μέχρι σήμερα, υπηρέτησα το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου από πολλές θέσεις ευθύνης. Είχα την τιμή να είμαι Πρόεδρος του Συλλόγου στη δύσκολη φάση των συγχωνεύσεων. Παρότι αυτά τα δεκαπέντε χρόνια πολλά άλλαξαν στην Εταιρεία, η δική σας εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου ήταν συνεχής.

Αισθάνομαι ειλικρινά την ανάγκη να σας ευχαριστήσω για την τιμή που μου κάνατε όλα αυτά τα χρόνια, όχι μόνο εσείς που με στηρίξατε με την ψήφο σας, αλλά και όλοι εσείς, που παρότι δε με ψηφίζατε, μου δείχνατε την απεριόριστη εμπιστοσύνη σας.

Αισθάνομαι ιδιαίτερα τυχερός που συνέβαλα, όσο μπορούσα, στην υπέρβαση των διαχωριστικών γραμμών, που επέβαλαν οι παρατάξεις, με τη δημιουργία του Κοινού Ψηφοδελτίου. Μια προσπάθεια, που έφερε, κατά την άποψή μου, πολλά θετικά αποτελέσματα για τους εργαζόμενους. Όλα αυτά τα χρόνια συνεργάστηκα αρμονικά με το σύνολο των συνδικαλιστών του Συλλόγου μας και θέλω να πιστεύω ότι ανταποκρίθηκα στις δικές σας προσδοκίες.

Ο Σύλλογος της Εθνικής Ασφαλιστικής έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο μέχρι σήμερα και έχει να προσφέρει πολλά και στο μέλλον για την Εταιρεία και τους εργαζόμενους.

Εύχομαι να συνεχίσει τη δημιουργική του πορεία με επιτυχίες και στο μέλλον.

Η απομάκρυνση μου από τον Σύλλογο είναι οριστική, παραμένω όμως στα όργανα εκείνα που ασχολούνται με την πορεία της Εταιρείας, όπως είναι το Επιχειρησιακό Συμβούλιο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας.

Εύχομαι σε όλους σας Καλή Χρονιά & Ευτυχισμένο το Νέο Έτος και σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά για την εμπιστοσύνη σας και για όσα με διδάξατε τόσα χρόνια.

Με εκτίμηση,

Σπύρος Λευθεριώτης