04 Ιαν 2018

Αιμοδοσία Συλλόγου 10/1/2018

Την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη τακτική αιμοδοσία του Συλλόγου μας για το νέο έτος, στην αίθουσα 609, από τις 9:30π.μ. έως τις 13:00μ.μ.

Ελπίζουμε στην ενεργή συμμετοχή όλων των αιμοδοτών.
Παρακαλείστε να έχετε μαζί σας τις κάρτες εθελοντή αιμοδότη, τον ΑΜΚΑ και την ταυτότητά σας. Θυμίζουμε ότι δεν παύει να ισχύει η παλιά κάρτα.

Οι συνάδελφοι της περιφέρειας, μπορούν αν εκτυπώσουν τη Βεβαίωση Εθελοντή Αιμοδότη, η οποία μπορεί να συμπληρωθεί για κάθε συνάδελφο που επιθυμεί να αιμοδοτήσει μεμονωμένα υπέρ της Τράπεζας Αίματος του Συλλόγου μας και να σταλεί στον Σύλλογο ηλεκτρονικά.

Τέλος, να σας ενημερώσουμε ότι, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Μεταξά συγγενής συναδέλφου, η οποία χρειάζεται μία φιάλη από την ομάδα αίματος ΟRh αρνητικό (-), η οποία είναι σε έλλειψη. Όποιος συνάδελφος ανήκει σε αυτή την ομάδα αίματος και επιθυμεί να δώσει αίμα για την κοπέλα, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσει με τη Γραμματεία του Συλλόγου (29141, 29188).