05 Φεβ 2018

Ετήσια Κάρτα ΟΑΣΑ 2018

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΙΣΧΥΟΣ 1/3/2018 - 28-2-2019

Δείτε εδώ ανακοίνωση της Ο.Α.Σ.Ε. στην οποία αναγράφονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες που σχετίζονται με την προσωποποιημένη ετήσια κάρτα ΟΑΣΑ 2018.

Παρακαλούμε δείξτε προσοχή στα παρακάτω δύο σημεία:

1. Το χρηματικό αντίτιμο θα πρέπει να κατατεθεί στον λογαριασμό του Συλλόγου στην Ε.Τ.Ε. με αριθμό: 891/480000-14 συμπληρώνοντας απαραιτήτως στην αιτιολογία το «ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ» του δικαιούχου της κάρτας μέχρι και τη Δευτέρα 12/02/2018.

2. Στη συνέχεια να αποσταλεί συμπληρωμένη η αίτηση με όλα τα απαραίτητα στοιχεία (όνομα, επώνυμο, ΑΜΚΑ, αριθμός προσωποποιημένης κάρτας & καταβλητέο ποσό) στο e-mail της γραμματείας του Συλλόγου: gramateia@syllogos.gr

Προσοχή: Όσοι συνάδελφοι δεν χρειάστηκε να προμηθευτούν έως σήμερα προσωποποιημένη κάρτα Ο.Α.Σ.Α. και επιθυμούν να εκδώσουν και προκειμένου να εκμεταλλευτούν της έκπτωσης, θα πρέπει να μεταβούν οι ίδιοι στα σημεία έκδοσης προσωποποιημένων καρτών του Ο.Α.Σ.Α με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και στη συνέχεια να μας αποστείλουν την συνημμένη αίτηση συμπληρωμένη έχοντας καταθέσει το αντίστοιχο αντίτιμο της κάρτας της αρεσκείας τους στον λογαριασμό του Συλλόγου που αναφέρεται παραπάνω μέχρι και τη Δευτέρα 12/02/2018.

Δείτε εδώ τις οδηγίες ενεργοποίησης της κάρτας: εφαρμογή ΑΜΕΚ για τους επιβάτες

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε με τη γραμματεία του Συλλόγου στα τηλέφωνα: 29146, 141 & 188.