09 Φεβ 2018

Απάντηση των εργαζομένων στον κ. Φραγκιαδάκη

Κύριε Φραγκιαδάκη,
 
Η αποτυχία σας δεν καλύπτεται από τους διθυράμβους της ανακοίνωσής σας.

Τα μεγάλα λόγια είναι εύκολα πάντα, αλλά είναι ουσιαστικά μόνο αν συνοδεύονται και από πράξεις.

Δυστυχώς, οι επιλογές σας για  την πώληση της Εταιρίας, που εξελίσσονται σε φαρσοκωμωδία, έχουν αφήσει ένα μαύρο αποτύπωμα στην εύρυθμη λειτουργία της.

Ευτυχώς, η υπευθυνότητα των εργαζομένων και  το μέγεθος της Εθνικής Ασφαλιστικής,  είναι οι παράγοντες που δεν έχουν επιτρέψει να φανεί η δική σας αρνητική συμβολή.

Η Εταιρία μας στηριζόμενη στους πελάτες, τα δίκτυα πωλήσεων και τους εργαζόμενους έχει σίγουρα μεγάλες προοπτικές, αρκεί να την αφήσετε να τις αναδείξει.

Σας καλούμε λοιπόν να ματαιώσετε άμεσα την πώληση της Εταιρίας μας, η οποία τα τελευταία χρόνια αποδίδει σημαντικά κέρδη στην ΕΤΕ  και να συμβάλετε και εσείς μαζί με μας στην αυτόνομη παρουσία της αξιοποιώντας τις τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης που έχει.

Μετά τις επανειλημμένες προσπάθειες να επικοινωνήσουμε μαζί σας,  σας καλούμε για άλλη μια φορά να συναντηθούμε και να συνεργαστούμε για το μέλλον της Εταιρίας μας.
 
Οι εργαζόμενοι της Εθνικής Ασφαλιστικής

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Η επιστολή του κ. Φραγκιαδάκη στο προσωπικό της Εταιρίας:

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με αφορμή τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας μεριμνά πάντα για την εύρυθμη λειτουργία του Ομίλου μας στο σύνολό του αλλά και ειδικότερα της Εθνικής Ασφαλιστικής.
Προτεραιότητά μας είναι η συνέχιση της εξαιρετικά επιτυχημένης πορείας της Ασφαλιστικής, αποτέλεσμα της δουλειάς και αφοσίωσης των ανθρώπων μας.
Η Εθνική Ασφαλιστική υλοποιεί με επιτυχία ένα ιδιαίτερα  φιλόδοξο επιχειρηματικό πλάνο, πράγμα που επιβεβαιώνει τις προοπτικές της.
Πιστεύουμε στην δύναμη της Εθνικής Ασφαλιστικής και θα συνεχίσουμε να την αναδεικνύουμε και να τη στηρίζουμε.
Σας καλώ να είστε προσηλωμένοι στους στόχους σας και να βλέπετε το μέλλον με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση και αυτό γιατί έχετε με το μέρος σας την ισχύ και την αξιοπιστία της Εθνικής Τράπεζας και της Εθνικής Ασφαλιστικής. 
 
Λεωνίδας Φραγκιαδάκης
Διευθύνων Σύμβουλος Εθνικής Τράπεζας