01 Ιουν 2018

Νέες εξετάσεις στο τσεκ απ του Συλλόγου

Συνάδελφοι,

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Συλλόγου μας με τον όμιλο AFFIDEA και προκειμένου για τη διεξαγωγή του ετήσιου πακέτου διαγνωστικών εξετάσεων του Συλλόγου, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι εμπλουτίστηκε το περιεχόμενο των προσφερόμενων εξετάσεων (δείτε αναλυτικά εδώ).

Πιο συγκεκριμένα, στο πακέτο των παρεχόμενων εξετάσεων προστέθηκαν επιπλέον τα ακόλουθα:

o   για τους άνδρες η εξέταση U/S θυροειδούς (για ηλικίες άνω των 40 ετών) και

o   για τις γυναίκες οι εξετάσεις U/S θυροειδούς (για ηλικίες άνω των 40 ετών) και U/S μαστών (για ηλικίες άνω των 40 ετών).

(Προσοχή: οι συγκεκριμένες εξετάσεις μπορούν να διενεργηθούν μόνο στα εργαστήρια του ομίλου AFFIDEA)

Επισημαίνεται ότι η παροχή αυτή αφορά όλους τους εργαζόμενους της Εταιρίας μας, τους συναδέλφους μας εργαζομένους μέσω ICAP - που είναι μέλη του Συλλόγου μας - τις γραμματείς των Γραφείων Παραγωγής, καθώς επίσης και τα προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους, δηλαδή τον ή τη σύζυγο και τα παιδιά τους.

Όσον αφορά στη χρονική διάρκεια ισχύος για τη διεξαγωγή των εξετάσεων, αυτή δεν έχει πλέον τη συμβατική ετήσια διάρκεια, αλλά, αντίθετα, συμβαδίζει με τη χρονική περίοδο συνεργασίας του ομίλου AFFIDEA με την Εταιρία μας.

Yπενθυμίζουμε ότι ο/η κάθε δικαιούχος του check up μπορεί να το πραγματοποιεί μια φορά ανά ημερολογιακό έτος.

Όσον αφορά στη διαδικασία διεξαγωγής των εξετάσεων, σας υπενθυμίζουμε ότι ισχύουν τα εξής:

  1. Κλήση στο 29995 | 210 90 99 995 (αναγγελία για διεξαγωγή του check up του Συλλόγου Υπαλλήλων Εθνικής Ασφαλιστικής)
  2. Ταυτοποίηση προσωπικών στοιχείων (πατρώνυμο & ημερομηνία γέννησης)
  3. Επιλογή διαγνωστικού κέντρου - Προγραμματισμός ραντεβού (εφόσον ολοκληρωθεί επιτυχώς η αναγγελία για το check up από την AFFIDEA στο διαγνωστικό κέντρο της     επιλογής σας, μένει από μέρους σας ο προγραμματισμός του ραντεβού σας)

Τέλος, η λίστα με το δίκτυο των διαγνωστικών κέντρων βρίσκεται αναλυτικά εδώ. Επιπλέον, για τους συναδέλφους μας που βρίσκονται στην περιφέρεια και για τις περιοχές που δεν αναφέρονται στην παραπάνω λίστα διαγνωστικών κέντρων, οι εξετάσεις θα διενεργούνται σε συνεργαζόμενα εργαστήρια. Οι περιοχές αυτές είναι οι εξής: Αγρίνιο, Αλεξανδρούπολη, Βόλος, Ζάκυνθος, Ιεράπετρα, Ιωάννινα, Καρδίτσα, Καρπενήσι, Καστοριά, Κέρκυρα, Λαμία, Λάρισα, Ρόδος, Σέρρες και Πάτρα. Διευκρινίζεται ότι οι συνάδελφοι των πόλεων Σουφλί (νομός Έβρου), Καλαμπάκα (νομός Τρικάλων) και Φιλιάτες (νομός Θεσπρωτίας) θα εξυπηρετούνται από το συνεργαζόμενο δίκτυο διαγνωστικών εργαστηρίων στις πόλεις Αλεξανδρούπολη, Τρίκαλα και Ιωάννινα αντίστοιχα, κατόπιν συνεννόησής τους με το συντονιστικό κέντρο.

Συναδελφικά,

Το Δ.Σ.