24 Ιουλ 2018

Κάλεσμα αλληλεγγύης για τους πληγέντες συνανθρώπους μας από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική

Συνάδελφοι,

Οι φονικές πυρκαγιές που ξέσπασαν χθες στην Αττική, άφησαν πίσω τους δεκάδες νεκρούς, εκατοντάδες τραυματίες, κατεστραμμένα σπίτια και αυτοκίνητα. Οι πρώτες ώρες μετά το καταστροφικό πέρασμα της πύρινης λαίλαπας βρίσκει χιλιάδες συνανθρώπους μας να χρήζουν άμεσης βοήθειας τόσο σε επίπεδο ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης όσο και σε επίπεδο διαβίωσης.

Για το λόγο αυτό το Δ.Σ. του Συλλόγου αποφάσισε τη συγκέντρωση χρηματικού ποσού, το οποίο θα διατεθεί για την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης, έτσι όπως αυτές έχουν καταγραφεί από την Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με τους Δήμους που έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές, με σκοπό την ανακούφιση των πληγέντων συνανθρώπων μας από τις συνέπειες των καταστροφικών πυρκαγιών.

Επομένως όποιος συνάδελφος επιθυμεί, μπορεί να προσφέρει το χρηματικό ποσό που επιθυμεί, καταθέτοντας το στο λογαριασμό που διαθέτει ο Σύλλογος στην Ε.Τ.Ε.: 891/480000-14 (Δικαιούχος: Σύλλογος Υπαλλήλων Α.Ε.Ε.Γ.Α. "Η Εθνική") με την αιτιολογία: ''ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ'' μέχρι και αύριο Τετάρτη 25/7/2018.

Η συμμετοχή σας, είτε μικρή είτε μεγάλη, είναι σημαντική για τους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Συναδελφικά,

Το Δ.Σ.