27 Φεβ 2019

Επιδότηση Νέας Ετήσιας Κάρτας ΟΑΣΑ

Συνάδελφοι,

Ενημερώνουμε τους δικαιούχους ότι, από την πλευρά του Ο.Α.Σ.Α. έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία φόρτωσης των λογαριασμών των καρτών που έχουν στην κατοχή τους, όσοι συνάδελφοι -ή συγγενείς τους- επέλεξαν την έκδοση ετήσιας κάρτας μετακίνησης.

Παρακαλούμε δείτε εδώ την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας μας.

Ακολουθούν οδηγίες για την τελική φόρτιση των καρτών:

Πώς και που επαναφορτίζω την προσωποποιημένη κάρτα μου;

  1. Σε όλα τα εκδοτήρια του συστήματος (Ο.ΣΥ., ΣΤΑ.ΣΥ.)
  2. Στα Αυτόματα μηχανήματα Επαναφόρτισης Καρτών (ΑΜΕΚ), που είναι εγκατεστημένα σε όλους τους σταθμούς Μετρό και σε στάσεις Τραμ και σε επιλεγμένα σημεία του Λεκανοπεδίου ως εξής:
  • Επιλέγετε τη γλώσσα στην κεντρική οθόνη αφής
  • Εισάγετε την κάρτα σας στην θήκη κάτω αριστερά
  • Επιλέγετε ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ
  • Περιμένετε να ολοκληρωθεί η διαδικασία
  • Συλλέγετε την απόδειξή σας
  • Αφαιρείτε την κάρτα από τη θήκη

Σε περίπτωση που δεν έχει εξαντληθεί το χρηματικό αντίτιμο της προηγούμενης φόρτισης την ημέρα που θα κάνετε την επιδότηση, η νέα φόρτιση  θα ενεργοποιηθεί αυτόματα μετά τη λήξη ισχύος της προηγούμενης. Συνεπώς, δεν χάνετε το υπόλοιπο της κάρτας σας σε περίπτωση που αυτή λήγει π.χ. 8 Μαρτίου και εσείς επιλέξετε να κάνετε την επιδότηση 28 Φεβρουρίου.

Όποιο προϊόν έχετε φορτώσει στην κάρτα σας ξεκινά να ισχύει από την πρώτη φορά που θα επικυρώσετε την κάρτα σας περνώντας την από τον αναγνώστη με την ειδική σήμανση στις πύλες των σταθμών και στα επικυρωτικά μηχανήματα στα Λεωφορεία, Τρόλλευ, Τραμ.

Παρακαλούμε, σε περίπτωση οποιουδήποτε τεχνικού προβλήματος, όπως επικοινωνήσετε με την Γραμματεία του Συλλόγου.

Συναδελφικά,

Το Δ.Σ.