12 Μαρ 2019

Παράλληλα καθήκοντα του Προέδρου της Εταιρίας κ. Σαρδελή

Συνάδελφοι,

Θέλουμε να ενημερώσουμε τους εργαζόμενους, ότι ο Πρόεδρος της Εταιρίας μας Χριστόφορος Σαρδελής είναι παράλληλα Πρόεδρος της εταιρίας «ΚΑΡΕΝΤΑ» Α.Ε. που έχει συνεργασία με την Εθνική Ασφαλιστική σαν συνεργαζόμενο συνεργείο.

Τοποθετήθηκε Πρόεδρος της «ΚΑΡΕΝΤΑ Ανώνυμη Εταιρεία - Αντιπροσωπείες - Βιομηχανία - Εμπόριο - Εκμισθώσεις Αυτοκινήτων και Μηχανημάτων» την 1/8/2017, όντας Πρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου δεν θέλει να τοποθετηθεί αν αυτό περιέχει σύγκρουση συμφερόντων. Αυτό θα το κρίνει (ή μάλλον το έχει ήδη κρίνει ως οφείλει) η Κανονιστική Συμμόρφωση της Εταιρίας μας και της Εθνικής Τράπεζας που έχει τοποθετήσει τον κ. Σαρδελή στην θέση του Προέδρου της Εταιρίας μας από τις 3/3/2016 και στην οποία είμαστε βέβαιοι ότι ο Πρόεδρος της Εταιρίας μας έχει γνωστοποιήσει την παράλληλη δραστηριότητά του.

Το ερωτηματικό όμως που θέλουμε να διατυπώσουμε είναι το γιατί ο κ. Σαρδελής μετά την τοποθέτησή του από την ΕΤΕ ως Πρόεδρος της Εταιρίας μας επέλεξε να αναλάβει και τα καθήκοντα του Προέδρου της ΚΑΡΕΝΤΑ, συνεργαζόμενης με εμάς εταιρίας στον χώρο των συνεργείων.

Αυτά προς το παρόν.

Συναδελφικά,

Το Δ.Σ.