21 Μαρ 2020

Συνεχίζουμε τη μάχη, αποτρέπουμε την εξάπλωση του κορωνοϊού

Συνάδελφοι, 
 
Η μάχη για την αποτροπή της εξάπλωσης του COVID-19 συνεχίζεται.
 
Από την πλευρά της Εταιρίας έχουν παρθεί, σε συνεργασία με τον Σύλλογο, τα μέτρα εκείνα που προστατεύουν τους εργαζόμενους και επιτρέπουν την συνέχιση της εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων μας, με τον λιγότερο αριθμό των συναδέλφων να εργάζονται με φυσική παρουσία στα γραφεία μας. 
 
Περισσότερο από το 80% του προσωπικού μας μένει σπίτι, εξακολουθώντας να δίνει τη μάχη της καθημερινής εξυπηρέτησης των πολιτών, που μας έχουν εμπιστευτεί την ασφάλεια της ζωής, της υγείας και της περιουσίας τους.
 
Οι συνάδελφοι που εργάζονται με φυσική παρουσία εναλλάσσονται, με τον αριθμό αυτών που έρχονται στην Εταιρία να μειώνεται καθημερινά, αξιοποιώντας κάθε τεχνολογικό μέσο που έχουμε στην διάθεσή μας για τον σκοπό αυτό. 
 
Το μήνυμα που όλοι μας θέλουμε να δώσουμε είναι ότι προστατεύουμε το ύψιστο αγαθό της υγείας μας και παράλληλα προσπαθούμε να εξυπηρετούμε με τρόπο αντάξιο της πρώτης ασφαλιστικής τους ασφαλισμένους μας, δίνοντας πρώτη προτεραιότητα στις αποζημιώσεις όλων των κλάδων.
 
Συνεχίζουμε την παράλληλη αυτή μάχη με πείσμα, με αποφασιστικότητα και με αισιοδοξία για την τελική της έκβαση.
 
Κάθε κρίση μεγεθύνει είτε τα καλύτερα, είτε τα χειρότερα.
 
Στο χέρι μας είναι τα δείξουμε τα καλύτερα στοιχεία όλων μας.
 
Ο τελικός απολογισμός είμαστε σίγουροι ότι θα δείξει ότι οι εργαζόμενοι της Εταιρίας μας, με βαθιά προσωπική και κοινωνική υπευθυνότητα, ήταν μπροστά και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.
 
Συναδελφικά,
Το Δ.Σ.