22 Μαρ 2020

Ενημέρωση για τα νέα μέτρα για τον περιορισμό του κορωνοϊού

Συνάδελφοι,

Σε συνέχεια των νέων μέτρων για την απαγόρευση της κυκλοφορίας από αύριο Δευτέρα 23/3/2020, όπως αυτά ανακοινώθηκαν προ ολίγου με διάγγελμα από τον πρωθυπουργό της χώρας, σας ενημερώνουμε ότι όλα τα καταστήματα της Εταιρίας θα παραμείνουν κλειστά.

Στο πλαίσιο της προστασίας της υγείας του κοινωνικού συνόλου, αλλά και της ταυτόχρονης αδιάλειπτης λειτουργίας και εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων πελατών της Εταιρίας μας, οι υπηρεσίες μας θα συνεχίσουν να παρέχονται προς όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη αξιοποιώντας κάθε τεχνολογικό μέσο που έχουμε στην διάθεσή μας για τον σκοπό αυτό.

Ειδικά για αύριο Δευτέρα 23/3/2020 στην Εταιρία θα προσέλθουν μόνο οι υπάλληλοι που θα ειδοποιηθούν.

Οι αποφάσεις της Εταιρίας, για τον τρόπο λειτουργίας της με τον προσφορότερο δυνατό τρόπο, τόσο για την προστασία των συναδέλφων αλλά και των ασφαλισμένων, θα ανακοινωθούν αύριο.

Το μήνυμα που όλοι μας θέλουμε να δώσουμε είναι ότι προστατεύουμε το ύψιστο αγαθό της υγείας μας και παράλληλα προσπαθούμε να εξυπηρετούμε με τρόπο αντάξιο της πρώτης ασφαλιστικής τους ασφαλισμένους μας, δίνοντας πρώτη προτεραιότητα στις αποζημιώσεις όλων των κλάδων.

Συνεχίζουμε την παράλληλη αυτή μάχη με πείσμα, με αποφασιστικότητα και με αισιοδοξία για την τελική της έκβαση.

Συναδελφικά,

Το Δ.Σ.