24 Μαρ 2020

Συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά και διάθεση μέσων ατομικής προστασίας του νοσηλευτικού προσωπικού της χώρας μας

Συνάδελφοι,

Η μάχη για την αποτροπή της εξάπλωσης του COVID-19 συνεχίζεται και χρειάζεται τη συμβολή και την υποστήριξη όλων μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου αποφάσισε να ξεκινήσει μια προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων για την αγορά αναλώσιμου υγειονομικού υλικού, που θα προσφερθεί στη συνέχεια στο νοσηλευτικό προσωπικό του δημόσιου συστήματος υγείας των νοσηλευτικών ιδρυμάτων της χώρας, τα οποία έχουν εξαιρετικά αυξημένες ανάγκες τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Για τον σκοπό αυτό, όσοι συνάδελφοι επιθυμούν μπορούν να συμβάλουν καταθέτοντας το ποσό της επιλογής τους στον τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου στην ΕΤΕ: 891/480000-14, (IBAN: GR0601108910000089148000014), αναφέροντας στην αιτιολογία τη λέξη «ΔΩΡΕΑ».

Συνάδελφοι,

Το μήνυμα που όλοι μας θέλουμε να δώσουμε είναι ότι προστατεύουμε το ύψιστο αγαθό της υγείας μας και προσφέρουμε τη βοήθειά μας σε όλους εκείνους που το προασπίζονται καθημερινά με αυτοθυσία.

Η συμβολή όλων μας πρέπει να είναι καθολική και η προσφορά μας αντάξια των εργαζόμενων της Πρώτης Ασφαλιστικής Εταιρίας της χώρας.

Ο τελικός απολογισμός είμαστε σίγουροι ότι θα δείξει ότι οι εργαζόμενοι της Εταιρίας μας, με βαθιά προσωπική και κοινωνική υπευθυνότητα, ήταν εκεί και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Συναδελφικά,

Το Δ.Σ.