15 Απρ 2020

Καλό Πάσχα

Αυτές τις μέρες, περισσότερο από ποτέ, καλούμαστε να αντλήσουμε δύναμη από τα αποθέματα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς μας και να παραμείνουμε "μακριά" από τα αγαπημένα μας πρόσωπα και τις οικογένειές μας για να τα προστατεύσουμε αλλά και να σταθούμε "κοντά" σε όλους εκείνους που είναι στην πρώτη γραμμή και έχουν ανάγκη τη στήριξή μας.

Ο Σύλλογος και η Εταιρία παρέμειναν και παραμένουν δίπλα στους εργαζόμενους, φροντίζοντας από την πρώτη στιγμή για την ασφάλειά τους, με την πλειοψηφία των συναδέλφων να εργάζονται πλήρως από το σπίτι τους εξυπηρετώντας στο ακέραιο τους ασφαλισμένους μας και τα δίκτυα παραγωγής, ξεπερνώντας σε πολλές περιπτώσεις τον εαυτό τους και κρατώντας τη λειτουργία της Εταιρίας σε υψηλά επίπεδα.

Η οικογένεια της Εθνικής είναι και θα είναι οι άνθρωποί της και η Πρώτη Ασφαλιστική Εταιρία της χώρας θα παραμείνει πρώτη στο μέλλον που θα μας βρει όλους εδώ υγιείς και δυνατούς να συνεχίσουμε μαζί την πορεία της!

Ευχές για Υγεία και Καλό Πάσχα σε όλους μας!